ABD IŞİD'i Vurdu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
ABD Savunma Bakanlığı: ABD uçakları Irak'taki IŞİD hedeflerine hava operasyonu düzenledi.

Pentagon Sözcüsü John Kirby sosyal medya hesabı üzerinden ABD savaş uçaklarının Erbil yakınlarında IŞİD hedeflerini vurduğunu açıkladı.

Obama sinyal vermişti

ABD Başkanı Barack Obama, dün yağtığı basın açıklamasında IŞİD tehdidine karşı hava kuvvetlerine nokta operasyon yetkisi verdiğini açıklamıştı. ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da düzenlendiği basın toplantısında konuşmuş ve Başkent Bağdat ve Erbilde Amerikan vatandaşları ve diplomatlarının bulunduğunu hatırlatmıştı. ABD Başkanı, "Irak'ta olanları görmezden gelemeyiz" demişti.

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Amerikan ordusunun Irak'ın kuzeyinde Sincar yakınlarında insani yardım operasyonu yürüttüğünü ve "gerekli görüldüğü takdirde hedefe odaklı hava saldırıları düzenlemeye hazır olduğunu" belirtmişti.

CNN Türk

Oysaki Filistin için sadece izlemekle ve İsrail'i desteklemekle yetinmişlerdi

Helal olsun Obama'ya büyüklüğünü gösterdi.

Yazık o kadar cami yıktılar Hz. Yunus'un kabrini havaya uçurdular hiçbir İslam ülkesi sesini çıkarmadı. Amerika olası bir tehdite karşı hemen saldırdı. O insanlar katledilirken nerdeydı Amerika? Kellerle oyun oynarlarken nerdeydi?

göstermelik bir durum.Amerikadan da diğer ülkelerden de vicdan beklemek,insanlık beklemek yanlış bana göre.Bunca zaman nerdelermiş,çıkarlarına ne dokundu merak ettim açıkçası,hepsi pislik.Al birini vur ötekine

kendi çıkarlarına dokunan bir durum varsa ya da çıkarları için tehdit oluşturuyorsa ondan vurmuşlardır bence

Amerika için önemli olan sadece Barzani ve Talabani aşiretlerinin güvenliği. Çok derin oyunlar oynanıyor. Petrol sahalarını Bazzani'nin tekeline verecekler

Dünyanın heryerinde müslümanlar katledilirken seyretmeye devam eden Amerika Barzani'nin yakınına geleni vuruyor demek.
Hiç şaşırmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…