ABD alınan telefon kilidi nasıl açılır ?

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar dert değil biliyorum ama birisi rica etti bayağı uğraşmış ama becerememiş ABD den alınma iPhone x varmış kilidini açamamış ticari amaçla kullanacak ama kilidi açılmadığı için satamıyorda zaat malûmatı olan varsa benimle paylaşabilirmi .

Nasıl kilit yani? Telefon tamamen sistem dışı mı? kayıt ettirilmesi lazım o zaman. Tam bilmiyorum ama O da yasal olmayan bir işlem. Kaçak sınıfına giriyor galiba. Ama telefoncular yapıyorlardır.

“SIM free cihaz alamazsin, alirsan cihazin garanti disi olur. Asagida net bilgi var. Full price/unlocked AT&T ya da T-Mobile cihazi almak zorundasin. Ama online olarak AT&T cihazi alamazsin zaten, taahhutsuz bile alsan abone bilgisi ister. Ayrica ABD Apple Online Store'da Turkiye'ye ait kredi kartini kullanamazsin. Yine de bir dene”
yazılmış.
Sanırım sim free cihazlar sadece alındığı ülke operatörleri ile çalıştırılabiliyor. Ucuz olsun diye sim free alındıysa sıkıntı.

Benim telefonumda iphone Amerikadan bir tanıdığıma aldırmıştım. İmei numarasını kaydettirdikten sonra sorun yaşamadım. Destek hattını aradığımda normalde garanti 2 yıl ama sizinki gibi durumlarda 1 yıl oluyor demişti. İmei numarasında yanlışlık mı yaptınız acaba. Destek hattını arayın çok yardımcı oluyorlar.

noldu bulundu mu su gmailci aysinliga kavustu mu merak ettim
Henüz gmaili pedofili amaçlı olarak kullanan kişi bulunmadı daha doğrusu daha henüz cvp gelmedi abd den kesin ıp adresi ama Aydın Yüksel eşimin hac arkadaşıymış orda imo diye bir programdan görüntülü arama yapmak için eşimin telefonunu kullanmış hatta eşim benle konuşurken yanından o kişi geçiyordu Aydın abi senin soyismin ne dedi oda Yüksel dedi Aydın Yüksel olayı çözüldü ama henüz o pedofili yakalanmadı yani bilemiyorum konuyla ilgilenen memurunda tayini çıkmış Şırnak’a aradım geçen

telefon sifirmi daha önce kullanildimi.

kullanildiysa yada deneme amacli her neyse telefon acilip hani yeni oldugunda bilgileri icloud fln olusturuyoruzya ordan tam anlamiyla cikis yapilmadan telefon fabrika ayarlarina alinmis olabilir.

simdide cihazi kullanmak isteyen kisiye bu telefondan daha önce girdigi bilgileri istiyordur.

yani telefon kapatilmadan baskasi kullanacaksa cikis yapilmasi gerekiyor. daha önce telefonu kullanan kisinin bilgileri girilip cikis yapip tekrar telefon sifirlanacak ondan sonra yeni kisi olusturulacak

BTK ile iletişime geçeceksiniz , bunun için lütfen bir gümrükçüden destek alınınız. Beyanname açılıp gümrük vergisi ödedikten sonra aktive oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…