Pasaport kayıtlı ama açılmıyorKayıt ettirmiş mi?
Nasıl kilit yani? Telefon tamamen sistem dışı mı? kayıt ettirilmesi lazım o zaman. Tam bilmiyorum ama O da yasal olmayan bir işlem. Kaçak sınıfına giriyor galiba. Ama telefoncular yapıyorlardır.Kızlar dert değil biliyorum ama birisi rica etti bayağı uğraşmış ama becerememiş ABD den alınma iPhone x varmış kilidini açamamış ticari amaçla kullanacak ama kilidi açılmadığı için satamıyorda zaat malûmatı olan varsa benimle paylaşabilirmi .
Henüz gmaili pedofili amaçlı olarak kullanan kişi bulunmadı daha doğrusu daha henüz cvp gelmedi abd den kesin ıp adresi ama Aydın Yüksel eşimin hac arkadaşıymış orda imo diye bir programdan görüntülü arama yapmak için eşimin telefonunu kullanmış hatta eşim benle konuşurken yanından o kişi geçiyordu Aydın abi senin soyismin ne dedi oda Yüksel dedi Aydın Yüksel olayı çözüldü ama henüz o pedofili yakalanmadı yani bilemiyorum konuyla ilgilenen memurunda tayini çıkmış Şırnak’a aradım geçennoldu bulundu mu su gmailci aysinliga kavustu mu merak ettim
Kızlar dert değil biliyorum ama birisi rica etti bayağı uğraşmış ama becerememiş ABD den alınma iPhone x varmış kilidini açamamış ticari amaçla kullanacak ama kilidi açılmadığı için satamıyorda zaat malûmatı olan varsa benimle paylaşabilirmi .
Evet pasaport kayıtlı ama vergisi hakkında bir bilgim yokPasaport kaydini yaptirip vergisini odediniz mi?
Odemesi yapilmadan acilmaz telefonEvet pasaport kayıtlı ama vergisi hakkında bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?