Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları abc design bebek arabasi kullanan varmi?

hapsuruk

KizimKocamKendim:)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
2.130
1
66
İstanbul
selam arkadaslar
biz bebisimize henuz erkende olsa bebek arabasi almaya karar verdik
hatta quinny buzz siparisini vermek uzereydikki
bir arkadasimiz bizim icin arastirma yaparken
abc design diye bir marka onerilmis
kendisi yurtdisinda ve bizde yurt disindan alacaktik zaten
saniyorumki turkiyede henuz bu marka pek yok gibi
acaba quinny buzza tercih edilirmi?
kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirima.s.

abc marka araba bizim burda cok sik tercih edilir. hem kalitesi güzel hem fiyati quinny ye nazaran daha uygundur. bende ABC Design araba alicam insallah yavruma.

birşeyi merak ediyorum bu bebek arabasına iki adet üst mü veriliyor.yoksa ayrıca alınıyor mu?

birşeyi merak ediyorum bu bebek arabasına iki adet üst mü veriliyor.yoksa ayrıca alınıyor mu?

iki adet üst verilio, bebegin dogumdan sonra yatacagi ana kucagi gibi besik bide oturabildiginde taki arabayi birakana dek kullanabilecgi bir parcasi var.

ben baktim dolastim hem kalite hem fiyat olarak en iyisi abc design geldi bana.

tatlimm dolasirken gördüm simdi konunu..
cumartesi esimin ablasida varken ciktik baktik esyalara yine..
ABC design her bagaja sigmiyormus,tek tek tekerlekleri degismek gerekiyormus..
gercektende devasa tekerleri vardi digerlerine oranla..
acikcasi esimin arabasina sigar ama benim alacagim arabaya hayatta sigmayacak bir araba ve ben her defasinda cikar-tak yapmayi göze alamam..
bu bilgiyi paylasayim dedim..
bu arada konustugum bikac kisi hauck süper dediler..onada bakicam,sende bi arastir istersen

ben ogluma aldim abc desing daha kullanmadik ama bi cok markaya gore cok iyi yanliz iki sekil olarak satiliyor 3 parca degil yani ana kucagini ekstra aliyosun benimkisi oyleydi...kalip olarak biraz buyuk ama kaliteli kucuk olanlarda kalite bakimindan biraz iyi olmuyor iyi arabalar hepsi buyuk genelde ve bu marka cok iyii

bende bebegime abc desing marka araba almayi düsünüyorum..nette arastirdim iyi yorumlar yapilmis.karar veremiyorum burda kullanan memnun olan veya olmayan arkadaslar yardim lütfen...

yeğenimin arabası abc desingdi ve tek kelimeylen berbattı
işe yaran tek şey autoschalesi (ana kucağı yı dı)
ebat olarak çok büyük değildi ama hiç kullanışlıda değildi
katlaması açması çok zordu
katlama yeri bozuldu sonra tekme atarak kapatıyorlardı kaydirigubbakcemile3
sonra sattılar zaten arabayı
bence ikisi arasında kaldıysan kesinkle quinny buzz al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…