Merhaba,
Aynı dertten muzdaribiz. 2 yıl önce arkadaşım kullanıp 2-3 ayda yaklaşık 8 kg alınca ben de kullandım. Ancak ben de protein yüklemesi yaptığı için benim vücudumdaki demiri emmiş ve protein zehirlemesine benzer bir şey yapmış. Bayıldım baya kötü bir şekilde dışkı-idrar falan çıkmıştı o derece. Sonra bunun neden olduğunu söylediler. Kanser hastaları kullanıyormuş bunu. Ama sana doktor verdiyse bir bildiği olabilir ben doktorun bilgisi dışında kullandım. Sanırım spor yaparsan kötü etkisini zayıflatmış olursun.
Geçmiş olsun.
ovvv cok gecmiş olsun neler atlatmıssın ya bi kilo almak uğruna... benmde almam gereken kilo 10... ama platese de basladım.. Yalnız bu kadar sıkıcı ve sacma bi spor daha yok... Hocaın bile göbeği var yani o derece.. Bana nasıl etki eder bilmiyorum :)) Şİmdi nasılsın. sağlığın nasıl Kilon yerindemi. Ve günlük ne kadr kullandın ?
Benim de yaklaşık 10 kg almam gerekiyor boyum 1.80 ve 53 kiloyum. Platesi hiç mantıklı bulamadığımdan başlamadım. Nisan- Mayıs ayında spora gittim 2 kg alabildim. Yazın zor olduğu için bıraktım. Yüzme baya etkili oluyormuş. Eylül ayında bir havuz bulmayı düşünüyorum. Günde 1 bardak içiyordum Ensure'den. Tadı da gayet kötü zaten :) Artık ekstra bir şey kullanmıyorum takıntı yapmayı da bıraktım, hamile kalınca alırım diyip hem milleti susturuyorum hem kendimi sakinleştiriyorum :)
bende eşimi ikna etmeye calısıyorum fitnessa baslamak için plates olmaz ya :)) yüzme cok kalori yakıyor ama . eminmiisin kilo aldırdığından.? Düşükle sonlanan bi hamilelik gecirdim ve bunun ilk 2 ayı 3 kılo birden verdim . mide bulantısı yüzünden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?