abartiyormuyum

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
Ya kizlar benmi sorun@yapiyoru 20 ayluk@bi oglum var oglum cok@hareketli capkin dedesine cok@duskun dedesi sever ama dedesi alup@gezdirmek@istiyor ogluma bakamiyor gindrrmek iatemiyorum 2 kez yaninda biraktim@ikisindede az kala dusuyordu demek istedigim dikkatli davranmiyor benim ailem@huyumu bildijleri@icin yani@korktugumu o yuzden yanimda severler dedesininde yanimda sevmesini istiyorum ama ile disari cikarim@araba ile dolastirim@diyor 70 yasinda adam gondermek istemiyorum canlari sikiliyor ya neden boyle yapiyorlar daha kucuk@oglum kendini@koruyamiyor canim sikkin sizce ben cokmu abartiyorum

madem çocuğunuz dedesini seviyor onunla zaman geçirmek istiyor dedesi aynı şekilde torunuyla siz de onlarla olun. sonuçta 70 yaşındaki bir insan da çocuk gibidir. tavlarsınız ben de sizinle gelmek istiyorum beni de eğlencenize alın deyin beraber çıkın yani

Google translate bile daha düzgün cümle kuruyor yahu. Bu neee?

Benim de 70 yasinda bir dedem vardi 4 yasindaveya 5 yasindaydim o zaman
Annem dedemle beni parka gondermis. Kendisi de temizlik yapıyormuş evde. Dedem evegelmis, elinde baska cocuk var elele tutuşuyorlar
Annem baba bu kim?? blleg nerede demis
Dedem de "aha ya görmüyon mu" demis
Annem beni bir daha dedemle komsuya bile yollamadi
Not : ben parkta oynuyormusum parka geri donduklerinde hala

20 ay çok da ufak değil, elini tutup yürütür dedesi, parka götürür, salıncağa bindirir, ne güzel eğlenirler. insanlar o yaşlarda torun sevgisi ile mutlu oluyor.
bence çocuğunuzu bu kadar esirgemeyin, sizin evladınız onların da torunu, öbürlerinin de yeğeni, sevsin sevilsin mutlu çocuk olarak büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…