Abartıyor muyum

siyahinbeyazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
61
30
1 ay sonra düğünüm olan nişanlımın fake hesabı olduğunu ve bu hesaptan açık seçik kızlara baktığını, keşfetinin sadece onlarla dolu olduğunu ve birine mesaj attığını gördüm. Onu bana sorsanız ilk söyleyeceğim şey sadık olmasıydı. Bunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda da kendisi çıkıyor diyor ve o kıza mesajı da engellemek amaçlı attığını söylüyor. Gördüğümden beri yalvarıyor, özür diliyor ama canım çok acıyor ve affedemiyorum. Bana akıl verin lütfen

Evlenmeden görecek kadar şanslıymışsınız. Düğünü iptal edin.

Önceki konunuzda şöyle yazmışsınız:

Arkadaşlar benim annem ve babam ayrı. Ben annemle yaşıyorum. Sadece ikimiz yaşıyoruz. Annem sağlık sorunları nedeniyle çalışamıyor ve kirada oturuyoruz. Evin tüm giderlerini ben karşılıyorum. Şimdi de evlilik hazırlığındayım ama annemin maddi geliri olmaması beni çok üzüyor. Evlenince annem tek başına ne yapacak? kirayı ödeyecek geliri bile yok, faturalar, market vs. nasıl olacak? diye düşünmekten kafayı yeme noktasındayım. Ben her zaman ona destek olurum fakat sizde biliyorsunuz ki evlendikten sonra bazı şeyler istesem de eskisi gibi olamaz çünkü yeni kurduğum yuvaya destek olmam gerekecek. Bunun vicdan azabını çekiyorum. Yaptığım şeyin kötü bir şey olmadığını biliyorum ama yine de bencillik etmiş gibi hissediyorum.

Böyle bir adam için annenizi ne bıraktığınıza ne üzdüğünüze değmez. Atın nişanı iyiki önceden gördüm diye de şükredin buradaki kadınların çoğu evlendikten hatta çocuk sahibi olduktan sonra farkediyor siz şanslıyım diyip geçin.

A y r ı l

12 yıllık evli bir ablan olarak verdiğim aklı önemseyeceksen söyleyeceğim şey net. Ayrıl.
Bu böyle gider çok pişman olursun.

Evlenip ilk ayindan cocuk yapin..

Az önce bir üye konusunda, 16 yıllık evli olduğunu, evlendiğinin 3. ayında aldatıldığı, ailesine duyurmadan örtbas ettiğini, bu 16 yıl boyunca eşini gütmeye çalıştığını ama defalarca aldatıldığını yazmış. Hatta bir cümlesi inanılmaz acı verdi bana, atanıp şehir değiştirdiğinde eşinin aldatmalarını azaltabildiğini yazmış. Böyle bir eş ve evlilik istiyorsan evlen durma, birazcık aklın varsa ayrıl böyle birinden. Derdi, amacı aldatmak olmasa zaten fake hesabı olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…