allah öncelikle tüüüm evlenicek olanlarımızaa evini yeniliceklere yardımcı olsun kızlar..bizde mobilyalarımızı aldık allaha şükür tam düğün öncesi nişanlımın ailesiinin ayrıl okızdan deyip nişanlımda niye ayrılayım ne suçu var demesi sonrada tamam ozaman ben yapiim düğününüzü esyalarınızı ama kızın ailesini yok sayın diyen kayınbabama rağmen allahın izniyle 1aya düğünümüz olucak tabii bunlardan sonra nişanlım benm aileminde bisuçu olmadığını bilip keyfii ayırmaya çalıştıkları için evi terk etti..kimse istemez böyle olsun ama nişanlım ve ben çok yıprandık sonra kendimizi toparlayıp evimizi kiraladık allah yardımcımız oldu çokta güzel biev bulduk eşyalarımızıda kendi bütçemize göre almaya çalıştık ama mobilyalarımız fln çok içime sindi allah inşallah ağız tadıyla oturmayı nasip eder herşeyimi almıştım allahtan benm bütün sülalem hep arkanızdayız sıkmayın canınızı diyor ama kısmet ben hala kötü düşünmüyorum sadece kırgınım böyle yaptıkları için neyse burayıdaa bir derdim var köşesine çevirmeden resimlerimii yükliim oturma odamı hep çiçekli fln istiyordum gerçeğii daha canlıı renkleri herkesee şimdiden çooook teşekkürler