Mutfak Dekorasyonu abanoz ve beyaz mutfaga tezgah? cok acillll

_P_I_N_A_R_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
43
14
merhaba arkadaslar mutfagımın alt dolapları abanoz ust dolapları beyaz. bılıncsızce secım yaptıgımı yenı farkedıyorum.
tezgah ve fayansları nasıl yaptırmalıyım sızce? mermerıt olacak tezgahım
genelde ya sıyah ya beyaz yapıyorlar.
sıyah kullanamam sularımız cok kıreclı su lekesı oluyor. beyazda da sarımtırak lekeler oluyor elımde domestosla gezemem
lutfen acıl yardımmmm

iyi günlerde kullanın mutfağınızı
fayans yerine tezgahı yaptırdığınız malzemeden yaptırmayı düşündünüzmü
ben öyle yaptırmıştım bence güzel duruyor temizliği de çok kolay
renk konusunda bişi diyemiyorum ama

aslında ınternette gezınırken gormustum bende ona benzer bıseyler hosumada gıtmıstı ama malıyetı yuksekmı olur acaba seramıge gore? oyle olursa kesın babamla esım hayır der ya? nezaman yaptırdınız ve kaca maal oldu?

mesela bu seramıkler hosuma gıdenler arasında
en sondakı tezgah rengınede bayıldım metal gorunumunde nerdeyse ama benım alt dolaplara yakısırmıkı

Eklentiler

• 300X450KTY06-300x300 ege abanoz.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 393
  • ege-seramik-avila-serisi.jpeg
    12,1 KB · Görüntüleme: 809
  • shine-ic-mekan.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 536
  • grı tezgah.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 4.910
Canım tam maliyet bilemem ama çok Pahalı olacağını sanmam benim 3 sene olacak
Sonuçta kalebodur da yaptırsan onunda bi maliyeti var taş Alınacak ustalık var
Benimki kalebodurdan daha ucuza geldi eski kalebodurların üzerine yarıştırdılar hatta mutfağın diğer duvarlarıda yarı yere kadar kalebodurdu oraları da kaplattım
Geçen kayınvalidem dolaplarını değiştirdi ben gidip görmedim eşimin anlattığı kalebodurları yamuk döşemiş usta çok kötü olmuş keşke bizim gibi yaptırsaydı dedi L şeklinde yapmışlar toplam 7500 tl tutmuş gerçi onun herşeyi aynı kişi yapmış dolap Taşlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…