• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu abanoz-krem mi abanoz-beyaz mı??

SiyahBeyaz

Kitaplıklarını görene kadar insanları yargılamam..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
132
36
123
47
arkadaslar mutfak dolabımın kapaklarını değiştiricem. aslında değişik olsun diyorum ama tezgahım siyah-krem granit ve dolao tezgah arası kalebodur da krem tonlarında .onun için abanoz krem yaptırayım diyorum. istikbalin sitesinde de üstü beyaz altı abanoz kullanmışlar. bana bi fikir verin lütfen.abanoz-krem, abanoz beyaz ya da baska ne renk olabilir ??çok kararsızım .bi de abanoza beyaz yakışır mı acaba ??istikbalin sitesnde var ama teşhirde görmek başka tabi. bir de camlı kapaklarda siyah cam düşünüyorumm.şu kararsız arkadaşınıza bi el atın lütfenn

arkadaslar mutfak dolabımın kapaklarını değiştiricem. aslında değişik olsun diyorum ama tezgahım siyah-krem granit ve dolao tezgah arası kalebodur da krem tonlarında .onun için abanoz krem yaptırayım diyorum. istikbalin sitesinde de üstü beyaz altı abanoz kullanmışlar. bana bi fikir verin lütfen.abanoz-krem, abanoz beyaz ya da baska ne renk olabilir ??çok kararsızım .bi de abanoza beyaz yakışır mı acaba ??istikbalin sitesnde var ama teşhirde görmek başka tabi. bir de camlı kapaklarda siyah cam düşünüyorumm.şu kararsız arkadaşınıza bi el atın lütfenn

bence abanoz krem uyumu daha hoş oluyor ama yinede fikir senin.abanoz ile genelde krem kullanıyorlar. diğer renklerle bütünlük sağlanacaksa beyaz kullanıyorlar

selam benim istikbal dolaplarım 2 hafta oldu takılalı...abanoz-krem...web sitesindeki de zaten abanoz krem...istikbal bayaz yapmıyor..
eğer fayansların kremse sakın beyaz yaptırma...çok çiğ duruyor çünkü..

teşekkürler arkadaşlarr.abanozz krem daha iyi olcak galiba.bu arada canım güle güle kullan . istikbalinkini beyaz biliyordum.yanlışş gördüm galiba.kullanışlı mı peki??bir de lake mi?temizliği nasıl?

bende abanoz krem düşünüyorum,aslında zeytin düşünüyordum ama abanoz daha ağır duruyor,çok karasızım ama yoğunluk krem olacak galiba,siyah kremde güzel duruyor..

Back
X