Abajuru da ben yaptım!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
s6300032kl0.jpg

BU kırmızı üzerinde uğur böcükleri olan abajuru kızımın isteği üzerine herşeyi pembe olduğu için pempe tül ile kaplayıp yapıştırdım sonra da üzerine ponpon peluş ve beyz peluşla şerit geçtim çokta şık oldu odamıza da uydu!
tavsiye ederim hamarat becerikli bayanlar!

Son düzenleme:
çocuk odalarında eskimiş yıpranmış yada renk uyumu olmayan heryerde kulalnabileceğiniz bir ürün haline getirmek isin elinizde!

çok şirin olmuş eline sağlık ama bişi dikkatimi çekti kenarları içten bantla yapıştırmışsın lambanın ışık ve ısısından o bantlar bi süre sonra sökülme yapmazmı silikon daha kullanışlı olur gibime geldi

çok güzel ama iç tarafını sanırsam bant ile yapıştırmışınız belli oluyor bence sıcak silikon ile yapıştıraydınız daha estetik olurdu

bunu kızım gecenin bir vakti at anne artık bunu istemiyorum diye çığlık çığlığa bağrınınca çıkardım ve neredeyse sinirden atacaktım sonra aklıma gelen bu oldu ve gece yarısı bantla yapıştırmak zorunda kaldım daha sonra da silikonlatabancasını alayım dedim pahalı ve sonra kullanmayacağım kadar da gereksiz geldi !işin güzel tarafı ise ışık yansa da yanmasa da yukarı da olduğu için yakından kimse bakmıyor ve dikkat çekmiyor aslında hiç belli bile olmuyor !tavsiye ederim silkonunuz yoksa bu kadar yakından olmadığı takdir de görüntüde asla yer almıyor ve belli olmuyor!
sevgilerimle güzel gönlünüze!

Bende bantlara takıldım yaa.
bıde o tüyler zamanla tozlanıp kapkara oluyooo yıkanıncada bişeye benzemıyoo

ben bunu 1 sene önce yaptım ama tozunu attırıyorsun ve hiç birşeycik olmuyor ı kapkara halde olmuş olsaydı zaten asılı olmaz dı canımcım sakın merak etme öle bişi olmuo istiyorsan eğer hemen yap bantlarada takılmıo belli bile olmuyor canım yaa valla !!

canım ellerine sağlık :)
aslında fikir vermek gerekirse şu kendinden yapışkanlı folyolar varya hani onlarlada yapabilirdin ama böylede güzel olmuş emeğine sağlık cimcime sevinmişya önemli olanda o zaten :)

Hülya hanım benim mesajımda fikrimde yazıyordu dikkat ettinizmi bilmiyorum silmenizide anlayamadım

BİLMEDEN NE OLDU BİLMİYORUM AMA ASLA ÖYLE BİR KABALIK YAPMKA HADDİME DEĞİL BENCE BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞTUR CANIM BENCE BUNU ÇÖZELİM YANİ !
HADDİM OLMADAN BİLE SENİ KIRDISAM EĞER ÖZÜR DİLERİM CANIM!a.s.

Açıkçası ben beğenmedim canım ama yinede eline sağlık..

ellerine emegine saglik canim kizin cok sansli böyle becerikli annesi oldugu icin masallah:nazar:a.s.

elinize sağlık ,güzel olmuş,
nacizane fikrim;
incecik iplikle ,beli olmayacak şekilde dikerek te tuturabilirdiniz hem bantlarda belli olmazdı,

dikilecek kadar yumuşak olsaydı keşke ama denemem faydasız oldu canım, teşekkür ederim......

canım ellerine sağlık çok hoş olmuş fıstık çok şanslı naçizane o bantlar için bir fikir hemde aşağıdan bakınca şık bir görüntü için beyaz süsleri bali yada uhuyla daire şeklinde yapıştırabilirsin çok şık tekrar tebrikler cnm

canım ellerine sağlık çok hoş olmuş fıstık çok şanslı naçizane o bantlar için bir fikir hemde aşağıdan bakınca şık bir görüntü için beyaz süsleri bali yada uhuyla daire şeklinde yapıştırabilirsin çok şık tekrar tebrikler cnm
sağol canım yüreğine sağlık teşekkür edereim btnm......

X