Amin Allah razı olsunKesinlikle avukata anlatın. O size en doğru yolu gösterir. Allah kurtarsın arkadasım.
Hayır onun için demedim . Böyle bişe duymuştum koruma kararı olmasına rağmen bu şekilde yapio .Askerde ki kardes aile basinda olsa ne olacak? Bu ulke muz cumhuriyeti mi ki bizi aile erkekleri korusun? Gidip savciliga basvurun tehdit var diye devlet korumanizi cikartir.
Yani olmasi gereken bu ama tabi kadin cinayetleri vs ortada devlette bir yere kadar.
Size tavsiyem konusmayin ararlarsa acmayin. Saglam durun. Ne adi bir aileymis terbiyesizler. Zihniyeti bozuk adamlarin
Davami actim ,koruma kararım da var kız kardeşim de numara yoktu bilmeden açmışAilenizden hiç kimse karşı tarafla iletişime geçmesin. Acilen bir avukata gidip durumu olduğu gibi anlatın. Davanızı açın. Koruma kararının kardeşinizle ilgisi yok. Siz istiyorsanız avukatla konuşup, gidip şikayetçi olun.
Uzaklaştırma var olmaz olur mu ? Ama iyi kötü işleyen hukugumuzun verdiği karar yüzünden daha da ofkelendiler .Herhangi bir iletişim kurmayın onlarla. Avukatınızla konuşun. Tehdit ettikleri için uzaklaştırma kararı çıkarttırabilirsiniz hepsine birden. Daha sonra da boşanana kadar bırakın devlet yapsın işini. Şükür ki iyi kötü işleyen bir hukuk sistemimiz var. Yoksa eşkıya devleti olacakmışız demek ki eşiniz ve ailesinin yaptıklarına bakarsak!!!
Uzaklaştırma kararı yalnızca eşiniz için mi yoksa tüm ailesini de içeriyor mu?Uzaklaştırma var olmaz olur mu ? Ama iyi kötü işleyen hukugumuzun verdiği karar yüzünden daha da ofkelendiler .
Eşim içinUzaklaştırma kararı yalnızca eşiniz için mi yoksa tüm ailesini de içeriyor mu?
O zaman sizi tehdit eden diğerleri için de şikayette bulunun ve karar çıkarttırın derim.Eşim için
Yabancı numaradan arıyor bizden büyük saygı duyarım die bende engel var arayamiyorlar , anne babamı da öyle onlar da ulaşabilir kim varsa onları ariyorAilenizdeki herkes telefonlarına ses kayıt programı yüklesin.
Aradıklarında yanlışlıkla açan olursa, konuşma başlamadan sesinizi kaydediyorum; haberin olsun desin.
Zaten kapatırlar.
Ben anlamıyorum hala ısrarla neden onları konuşturdugunuzu?
Yahu kesin irtibatı. Yanlışlıkla açan da suratlarına kapasın. Sanki bilerek uzatıyorsunuz, neler diyecekler Duymak istiyorsunuz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?