• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aba altından sopa ama adı tehdit değil !

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Merhabalar .
Benim konularimi bilen bilir . Ama ben tekrar kısadan bahsedip asıl soruma geçeyim ...
Boşanma arefesindeyim . Bir kızım var . Sürekli yalan (herdefasinda artarak ve zarar verecek yalanlar ) ,hakaret ,küfür ,sözlü ve fiziksel şiddet ve tehdit sonucunda çok zor bı şekilde aldığım bir karardı boşanmak nitekim hala da öyle ... Demiştim sürekli akrabalarimi arıyor babası die ... Kız kardeşimi de aradi ve barissinlar die konuya başlıyor çocukları var dio devamında evde dört oğlu var onlar için " onları ben durduruyorum yoksa kimse kimseden korkmuyor (tazminat davası açtığımız için kizmislar ) herşey bir kibrit çöpüne bakarmış . Yakar yikarmislar . Hangi devlet ki torununu görmesine görmek istediği zamana ,sevmek istediği zamana karissinmis ... "
Oğlu bana söylediği yalanların devamını orda beni suçlayarak devam etmiş . Şiddet gördü mu ablan dio ( daha önce söylememe rağmen ısrarla aynı soruyu soruyor ) kardeşim de evet böyle böyle oldu belinde et ezilmesi oldu on beş gün yamuk gezdi deyince bunlar ıvır zıvır şeylermis bunlar için ona riv tic edilmeyecekmis olurmuş böyle şeyler . Kardeşim de " demek ki senin kızın olsa ,kocasından dayak yese sende olur böyle şeyler diyeceksin öyle mi " dedi . Pişkin pişkin hata oğlundayken nasıl suclayabiliyor anlamıyorum . Nasıl arkasında durup yanlişjna ortak olabiliyor ... Yalanla dolanla yasamadigim için ailemi suçluyor boşanmanı onlar istedi diyor ... Avukatıma gidip konuşulanları ve ithamlarini anlaticam. Ne yapmalıyım sizin fikriniz var mı ?
Bir de askerde kardeşim var o ordan ailesinin başında olmadığı için koruma falan çıkarabiliyor mu

Kesinlikle avukata anlatın. O size en doğru yolu gösterir. Allah kurtarsın arkadasım.

Askerde ki kardes aile basinda olsa ne olacak? Bu ulke muz cumhuriyeti mi ki bizi aile erkekleri korusun? Gidip savciliga basvurun tehdit var diye devlet korumanizi cikartir.

Yani olmasi gereken bu ama tabi kadin cinayetleri vs ortada devlette bir yere kadar.

Size tavsiyem konusmayin ararlarsa acmayin. Saglam durun. Ne adi bir aileymis terbiyesizler. Zihniyeti bozuk adamlarin

Ailenizden hiç kimse karşı tarafla iletişime geçmesin. Acilen bir avukata gidip durumu olduğu gibi anlatın. Davanızı açın. Koruma kararının kardeşinizle ilgisi yok. Siz istiyorsanız avukatla konuşup, gidip şikayetçi olun.

Askerde ki kardes aile basinda olsa ne olacak? Bu ulke muz cumhuriyeti mi ki bizi aile erkekleri korusun? Gidip savciliga basvurun tehdit var diye devlet korumanizi cikartir.

Yani olmasi gereken bu ama tabi kadin cinayetleri vs ortada devlette bir yere kadar.

Size tavsiyem konusmayin ararlarsa acmayin. Saglam durun. Ne adi bir aileymis terbiyesizler. Zihniyeti bozuk adamlarin
Hayır onun için demedim . Böyle bişe duymuştum koruma kararı olmasına rağmen bu şekilde yapio .

Ailenizden hiç kimse karşı tarafla iletişime geçmesin. Acilen bir avukata gidip durumu olduğu gibi anlatın. Davanızı açın. Koruma kararının kardeşinizle ilgisi yok. Siz istiyorsanız avukatla konuşup, gidip şikayetçi olun.
Davami actim ,koruma kararım da var kız kardeşim de numara yoktu bilmeden açmış

Herhangi bir iletişim kurmayın onlarla. Avukatınızla konuşun. Tehdit ettikleri için uzaklaştırma kararı çıkarttırabilirsiniz hepsine birden. Daha sonra da boşanana kadar bırakın devlet yapsın işini. Şükür ki iyi kötü işleyen bir hukuk sistemimiz var. Yoksa eşkıya devleti olacakmışız demek ki eşiniz ve ailesinin yaptıklarına bakarsak!!!

Herhangi bir iletişim kurmayın onlarla. Avukatınızla konuşun. Tehdit ettikleri için uzaklaştırma kararı çıkarttırabilirsiniz hepsine birden. Daha sonra da boşanana kadar bırakın devlet yapsın işini. Şükür ki iyi kötü işleyen bir hukuk sistemimiz var. Yoksa eşkıya devleti olacakmışız demek ki eşiniz ve ailesinin yaptıklarına bakarsak!!!
Uzaklaştırma var olmaz olur mu ? Ama iyi kötü işleyen hukugumuzun verdiği karar yüzünden daha da ofkelendiler .

Neden bunların telefonlarını açıp dinliyorsunuz ki? Diyeceğiniz var ise lütfen mesajla bildirin yazıp topluca gönderin. Ben olsam o kayınpederi savcılığa veririm tehditten. Dört oğlunu zor tutuyormuş ya(bu kısımda kötü sövdüm). Nasıl ispat ederim diye düşünme. Taze savcılıktan geldim, ses kayıtlarını şak diye çıkarıyorlar. Lütfen bu insanlarla diyalogunuzu kesin. Aileniz de açmasın telefonlarını.

Ailenizdeki herkes telefonlarına ses kayıt programı yüklesin.
Aradıklarında yanlışlıkla açan olursa, konuşma başlamadan sesinizi kaydediyorum; haberin olsun desin.
Zaten kapatırlar.
Ben anlamıyorum hala ısrarla neden onları konuşturdugunuzu?
Yahu kesin irtibatı. Yanlışlıkla açan da suratlarına kapasın. Sanki bilerek uzatıyorsunuz, neler diyecekler Duymak istiyorsunuz gibi.

Ailenizdeki herkes telefonlarına ses kayıt programı yüklesin.
Aradıklarında yanlışlıkla açan olursa, konuşma başlamadan sesinizi kaydediyorum; haberin olsun desin.
Zaten kapatırlar.
Ben anlamıyorum hala ısrarla neden onları konuşturdugunuzu?
Yahu kesin irtibatı. Yanlışlıkla açan da suratlarına kapasın. Sanki bilerek uzatıyorsunuz, neler diyecekler Duymak istiyorsunuz gibi.
Yabancı numaradan arıyor bizden büyük saygı duyarım die bende engel var arayamiyorlar , anne babamı da öyle onlar da ulaşabilir kim varsa onları ariyor

Back