Kaç saate bi emzirdiniz uyandırırken neler yaptınız gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım varBol bol emizir başka çaresi yok ne katar sık emizirsen o katar çabuk atlatacak gecmis olsun bende çektim üç ay önce
Ben şuan sadece emziriyorum mamayı hiç yemiyor çünkü inşallah biran önce iyileşir minik kuzum benimCanım ben çok agladim üzüldüm sarılık için bugün bebeğimin kırkı çıktı pamuk gibi oldu . Ab0 uyuşmazlığından ilk gün 12 değerle yattık 10 a düşünce çıkardılar sonra 3 gün sonra değeri 23 e çıkmış bebeğim sap sarıydı 3 gün yattık 10 a düştü çıktık 2 Hun sonra 15 e çıktı derken sürekli yükseldi 2 güne bi kontrole gittik en son 20 e tekrar yükseldi o zaman bebek 20 günlüktü sonra bi anda düşmeye basladi kendiliğinden 18 e sonra 17 e sonra 15 sonra bi düşmedi sabit kaldı tekrar dusmeye başladı derken en son 10 gün önce 9 a düşmüştü sonra da zaten sıfırlandı bebeğin rengi de açıldı belliydi. Hiç sıkma canını kontrolleri ihmal etme Allah korusun beynine zarar verebilir zaten doktor takip eder. Bu süreçte eğer dusmeseydi doktor ilaç verecekti sükut gerek kalmadi. Uzamış sarılık oldu bir sürü test yaptılar kan aldılar bi sikinti çıkmadı sebep bi uyuşmazlık. Ben sürekli emzirmeye calistim mama verdim falan düştü. Hiç üzülme elbet dusuyo
HanımlarNeler yaptınız sarılık için ben Salı günü sezeryan ile doğum yaptım Çarşamba günü taburcu olmayı beklerken bebeğimde Ab0 Rh kan uyuşmazlığından sarılık olduğunu öğrendik ve yatış yapıldı değerimiz 11 idi fototerapi gördü 1 gün değerimiz 9 a düştü Çıkış yaptık eve geldik 24 saat dolmadan bebeğimi yine uyandırıp emzirmeme işlemi çoğalınca tekrar götürdük değeri 15.5 çıktı ve yatış yapıldı 2 gün fototerapi gördük dün öğlen çıktık şimdi yüzü hafif sarı ama en azından bi tık daha kolay uyandırıp emziriyorum yarın kontrolümüz var zaten neler yapabilirim çabuk atlatmak için lohusa psikolojisi mi nedir sürekli bu duruma ağlayasım geliyor
Gece guduz emizirdim saat bile sürmedi arası hep emiziriyordum beş güne düştü sarılık. İlk başta o.kadar kotuyduki ne yapdim ayiltamadim gece sabaha kadar uğraştım hep emizirdim sabaha karşı ayildi bebek çok emizir işi gücü her şeyi bırak anca.onla.ilgilen çok çabuk atlatar Allah'ın izniyleKaç saate bi emzirdiniz uyandırırken neler yaptınız gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var
1 saate bi emziriyordum daha sıklaştıracağım inşallah iş güç yapacak halde değilim zaten sezeryan oldum annemde kalıyorum Allah annemden razı olsun hem bana hem bebeğe hem eve bakıyorGece guduz emizirdim saat bile sürmedi arası hep emiziriyordum beş güne düştü sarılık. İlk başta o.kadar kotuyduki ne yapdim ayiltamadim gece sabaha kadar uğraştım hep emizirdim sabaha karşı ayildi bebek çok emizir işi gücü her şeyi bırak anca.onla.ilgilen çok çabuk atlatar Allah'ın izniyle
Allah annenden razı olsun1 saate bi emziriyordum daha sıklaştıracağım inşallah iş güç yapacak halde değilim zaten sezeryan oldum annemde kalıyorum Allah annemden razı olsun hem bana hem bebeğe hem eve bakıyor
Amin inşallahAllah annenden razı olsundaha iyi işin gücünde yok Yemen'e icmene dikkat et hep.emizir çok çok atsın dışarı sarıları rahatlasin insallah
Rabbim korusun kuzunuAmin inşallah
Evet genelde göğsümde uyuyor emerkenÇay kaşığıyla verin uyanmadığı zaman iki çay kaşığı yeter ona yediğinden emin olursunuz emzirinde tabiki aynı zamanda emerken uyuyorlar ve emmiyorlar bazen.
Dediğim gibi çay kaşığıyla verin arada oğlumda uyanmazdı.Evet genelde göğsümde uyuyor emerken
Kaç haftalık doğum yapmıştınızCanım ben çok agladim üzüldüm sarılık için bugün bebeğimin kırkı çıktı pamuk gibi oldu . Ab0 uyuşmazlığından ilk gün 12 değerle yattık 10 a düşünce çıkardılar sonra 3 gün sonra değeri 23 e çıkmış bebeğim sap sarıydı 3 gün yattık 10 a düştü çıktık 2 Hun sonra 15 e çıktı derken sürekli yükseldi 2 güne bi kontrole gittik en son 20 e tekrar yükseldi o zaman bebek 20 günlüktü sonra bi anda düşmeye basladi kendiliğinden 18 e sonra 17 e sonra 15 sonra bi düşmedi sabit kaldı tekrar dusmeye başladı derken en son 10 gün önce 9 a düşmüştü sonra da zaten sıfırlandı bebeğin rengi de açıldı belliydi. Hiç sıkma canını kontrolleri ihmal etme Allah korusun beynine zarar verebilir zaten doktor takip eder. Bu süreçte eğer dusmeseydi doktor ilaç verecekti sükut gerek kalmadi. Uzamış sarılık oldu bir sürü test yaptılar kan aldılar bi sikinti çıkmadı sebep bi uyuşmazlık. Ben sürekli emzirmeye calistim mama verdim falan düştü. Hiç üzülme elbet dusuyo
39 hafta seseryanKaç haftalık doğum yapmıştınız
Anladım bizde 38+6 yken doğmuştuk biraz önce kan verdik inşallah çok yüksek değildir39 hafta seseryan
Şuan bebeğiniz nasıl? Bizde 26 değerle yattık doktor beyinde hasar bırakabilir diyorCanım ben çok agladim üzüldüm sarılık için bugün bebeğimin kırkı çıktı pamuk gibi oldu . Ab0 uyuşmazlığından ilk gün 12 değerle yattık 10 a düşünce çıkardılar sonra 3 gün sonra değeri 23 e çıkmış bebeğim sap sarıydı 3 gün yattık 10 a düştü çıktık 2 Hun sonra 15 e çıktı derken sürekli yükseldi 2 güne bi kontrole gittik en son 20 e tekrar yükseldi o zaman bebek 20 günlüktü sonra bi anda düşmeye basladi kendiliğinden 18 e sonra 17 e sonra 15 sonra bi düşmedi sabit kaldı tekrar dusmeye başladı derken en son 10 gün önce 9 a düşmüştü sonra da zaten sıfırlandı bebeğin rengi de açıldı belliydi. Hiç sıkma canını kontrolleri ihmal etme Allah korusun beynine zarar verebilir zaten doktor takip eder. Bu süreçte eğer dusmeseydi doktor ilaç verecekti sükut gerek kalmadi. Uzamış sarılık oldu bir sürü test yaptılar kan aldılar bi sikinti çıkmadı sebep bi uyuşmazlık. Ben sürekli emzirmeye calistim mama verdim falan düştü. Hiç üzülme elbet dusuyo
Şükür canım 38 günlük oldu o sarılıktan uyuyan bebek gitti uyumayan ağlayan cadı kız geldi bizim bir türlü düşmüyordu en son başkası emzirsin düşer dediler hakikaten arkadaşım emzirdi ve 1 saatin içinde düşmeye başladı 2 gün emzirdi üst üste bebeğim atlattık doktorumuz bile ilk 15 gün hep yükselir demişti bi anda öyle düşünce şaşırmıştıŞuan bebeğiniz nasıl? Bizde 26 değerle yattık doktor beyinde hasar bırakabilir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?