BenmasMavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 4.941 3 23 Mart 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #1 Kızlar ab rocketle zayıflayan var mı ? İşe yarıyor mu bileniniz var mı acaba kaydirigubbakcemile2
Nare83 Nirvana Kayıtlı Üye 26 Nisan 2008 35.547 78.779 28 Mart 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #2 bende aldım haftaya gelecek bende merak ediyorum aslında ama hiç paylaşan olmamış
BenmasMavi Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 4.941 3 6 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #3 masumm .!.: bende aldım haftaya gelecek bende merak ediyorum aslında ama hiç paylaşan olmamış Genişletmek için tıkla... Demek ki zayıflayan yok bu aletle..Ben de merak edip almıştım . Kullanıyorum iki günde bir yapıyorum henüz görmedim değişiklik yada bana öyle geliyor
masumm .!.: bende aldım haftaya gelecek bende merak ediyorum aslında ama hiç paylaşan olmamış Genişletmek için tıkla... Demek ki zayıflayan yok bu aletle..Ben de merak edip almıştım . Kullanıyorum iki günde bir yapıyorum henüz görmedim değişiklik yada bana öyle geliyor
fairym Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 145 1 6 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #4 O.........Mavi.........O .!.: Demek ki zayıflayan yok bu aletle..Ben de merak edip almıştım . Kullanıyorum iki günde bir yapıyorum henüz görmedim değişiklik yada bana öyle geliyor Genişletmek için tıkla... canım ab rocket mekik aleti..kas yapmak için...bende almayı düşünmüştüm..sonra birileriyle konuştum kesinlikle önce 30 dk yürüyüş sonra mekik diyor...
O.........Mavi.........O .!.: Demek ki zayıflayan yok bu aletle..Ben de merak edip almıştım . Kullanıyorum iki günde bir yapıyorum henüz görmedim değişiklik yada bana öyle geliyor Genişletmek için tıkla... canım ab rocket mekik aleti..kas yapmak için...bende almayı düşünmüştüm..sonra birileriyle konuştum kesinlikle önce 30 dk yürüyüş sonra mekik diyor...
M mert Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2006 1.618 13 7 Nisan 2010 Konu Sahibi BenmasMavi #5 o zaman evde biraz aerobic yapıp ondan sonra kullansak iyi olur sanırım.