Ab Rocket Mekik Aleti

_pinokyo_

ѕα∂є¢є ѕυ&
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
112
0
39
arkadaşlar aranızda ab rocket mekik aletini kullanan varmı?? varsa sonuçlarını merak ediyorum memnunmu

valla bende var ama bıraktım kullanmayııı tekrar başlamam lazımmm:jeyyar:

arkadaşlar aranızda ab rocket mekik aletini kullanan varmı?? varsa sonuçlarını merak ediyorum memnunmu

ben kullanıyorum arkadasım
2 aydır düzenli kullanım sonucu yanına ıp atlamayı ve sağlıklı bir yaşamı da ılave ederek
göbek çevresinden 13 cm inceldim
kesinlikle tavsiye ediyorum

ben kullanıyorum arkadasım
2 aydır düzenli kullanım sonucu yanına ıp atlamayı ve sağlıklı bir yaşamı da ılave ederek
göbek çevresinden 13 cm inceldim
kesinlikle tavsiye ediyorum

süperrrr sonuç kesinlikle alıcam
göbek bölgemin sıkılaşmaya ihtiyacı var :))

merhaba arkadaslar, ben de ab rocket almistim bir kac ay once, sirkeciden bir spor magazasindan, hem de gayet kaliteli ve 65 TL, garantisi ve cd si de var.
ancak aleti buyuk hevesle alip ha bugun ha yrn baslarim derken koydum bi koseye kaldi, aleti kesinlikle gozunuzun onunde bir yerlere koyun, hatta aksamlari tv izlerken yapin,super oluyor.
neyse bir hafta once aleti artik kullanmaliyim deyip getirip gozumun onune koydum, bir haftadir yapiyorum aksamlari, gercekten 50-60 mekikte hemen karinda yanma hissedilebilyor.sanirim uzun donemde gercekten etkili olur.
ancak ben aleti kullanirken ,reklamda gosterilen sekilde bas ve bel kismini tam olarak oturtmayi bi turlu beceremedim. yani mutlaka biri rahatsizlik veriyor. ama cok degil, hareketleri engelleyecek kadar hic degil.
kullanirken sirta masaj yapacak kadar bir etkisi yok ama hafif baskilar hissedebiliyorsunuz sirtta.
ben tavsiye ederim.
Hepimize kolay gelsin...

X