• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AB: Mülteci Akını Yavaşlamazsa Türkiye'ye Vize Kolaylığı Olmaz

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.130
18.283
823
m.haberler.com/ab-konseyi-baskani-multeci-akini-yavaslamazsa-7775642-haberi/
AB: Mülteci Akını Yavaşlamazsa
Türkiye'ye Vize Kolaylığı Olmaz
Konsey Başkanı Donald Tusk,
"Türkiye'ye vize kolaylığı gibi
ödünler ancak Avrupa'ya mülteci
akını yavaşlatıldığında verilecek."
dedi.
Avrupa Birliği Konseyi Başkanı
Donald Tusk, "Türkiye'ye vize
kolaylığı gibi ödünlerin ancak
Avrupa'ya mülteci akınının
yavaşlatılması halinde verileceğini"
belirtti.
TÜRKİYE BİZDEN DESTEK İSTEDİ
ANCAK..."
Yarınki AB Zirvesi öncesinde
Avrupalı liderlere mektup gönderen
Dobald Tusk, Cumhurbaşkanı Recep
Tayyip Erdoğan'la Brüksel'de
yaptığı görüşmeler hakkında bilgi
verdi. Türkiye'nin, Suriye
topraklarında bir güvenli bölgenin
kurulması için AB'den destek
istediğini belirten Tusk, Rusya'nun
ise bu fikre açıkça karşı çıktığını
vurguladı.
"MÜLTECİ AKINI DURMAZSA VİZE İŞİ
ZOR"
Türkiye ve Suriye meselesinde
ortak bir tutum belirlenmesini
isteyen Tusk, "Türkiye ile varılacak
bir anlaşma ancak mülteci akınını
etkin bir şekilde azaltması halinde
anlam kazanır. Verilen ödünler
ancak amaca ulaşılırsa meşru olur."
ifadelerini kullandı.
"MİLYONLARCA KİŞİ AKIN EDEBİLİR"
Rusya'nın Suriye meselesine
müdahil olmasından sonra bahar
aylarında daha büyük mülteci
dalgalarına hazır olunması
gerektiğini belirten Tusk, bölgedeki
liderlerin milyonlarca kişinin daha
Avrupa yolculuğuna çıkabileceği
şeklindeki uyarılarını aktardı.
Tusk, "Bu fikir kulağa abartılı gibi
gelse de tüm senaryolara hazır
olmalıyız." dedi ve AB'nin sınır
polisi uygulamasını da tartışması
gerektiğini ekledi.

Allahın işi bizlerden akın edeceğimizden korkarken başkaları akın etti , yıllardır bu adaletsiz düzenden dolayı, Türklerin ahı tuttu , zaten nasıl olsa vermiyeceksiniz , hep bahaneler
oyalamalar , iyi oldu onlara beter olsunlar ,suriyelilerle boğuşmaktan

onlar boğuşmuyor yalnız ema, boğuşan biziz.. Adamlar zaten kalifiye Suriyelileri aldılar, geri kalanlar da en ufak bir olayda sınır dışı ediliyor.. Bir de bizim ülkeye bak, ne biz başka bir ülkeye gidebiliyoruz ne de olay çıkaran pislikleri sınır dışı ediyoruz.. köşeye sıkışan kim?

Avrupaya ufakta olsa dağıldılar bunun yaygarasını yapıyorlar zaten ne yapılsa vermiyecekler çadır kampları kurulmuş Almanyada foto'da gördüm öyle hepsi iyi eğitimli değil
onlar boğuşmuyor yalnız ema, boğuşan biziz.. Adamlar zaten kalifiye Suriyelileri aldılar, geri kalanlar da en ufak bir olayda sınır dışı ediliyor.. Bir de bizim ülkeye bak, ne biz başka bir ülkeye gidebiliyoruz ne de olay çıkaran pislikleri sınır dışı ediyoruz.. köşeye sıkışan kim?

Avrupaya ufakta olsa dağıldılar bunun yaygarasını yapıyorlar zaten ne yapılsa vermiyecekler çadır kampları kurulmuş Almanyada foto'da gördüm öyle hepsi iyi eğitimli değil

hah işte çadır kampları kurulmuş, yani gidip de Almanyanın göbeğinde yaşayıp kadınları taciz edemiyorlar.. Ya da hırsızlık yapamıyorlar.. Bir yere toplanmış orada yaşamak zorundalar. en ufak bir olayda hop kapı dışı..

hah işte çadır kampları kurulmuş, yani gidip de Almanyanın göbeğinde yaşayıp kadınları taciz edemiyorlar.. Ya da hırsızlık yapamıyorlar.. Bir yere toplanmış orada yaşamak zorundalar. en ufak bir olayda hop kapı dışı..
Aynen.. bizimkiler de kapılarını sonuna kadar açıyor. Artık içerde her şey serbest.,
Geçen bir kadın, erkek ve çocuk dileniyordu. Kağıt yazmışlar "Suriyeliyiz Allah rızası için yardım edin"
Buyur buradan yak. Suriyeli olmasa bile dilencilere prim yaptırdı bunlar.

dün vize yok sevindim, vicdansızlar, 2 gün bekleseydiniz bari, Edirneye kadar gidemedim la, yeni haber gelene kadar.

Back
X