Aslında sana selam vermeye geldim office ama konuyla ilgili de 2 şey çiziktireyim.
1. Yunan kötü mültecisini mi bize verecek? 1 verene 1 veririz kampanyası mı bu?
2. İstedikleri kadar para ödesinler, hiçbir tutar ülkenin insanına, ülkeye ettikleri zararı ödemez.
Selam office
72 kriter varmis onu yerine getirince hemen vizeyi kaldiracaklarmis.
72 kriter varmis onu yerine getirince hemen vizeyi kaldiracaklarmis.
Arap ulkeleri diyorsunuz ama lubnan ve urdun u unutmayin. Lubnan nufusu bizim nufusun 10 katindan daha az. Ama neredeyse bizim kadar multeci aldilar.Biz size üç günlük gezmelik vize verelim karşılığında da mültecileri size iteleyelim.
Vatansızlık çok zor, Allah mültecilerin yardımcısı olsun ve de bizler elimizden gelen yardımı yapalım elbet, ama bu akım çok kontrolsüz ve de AB ve Arap ülkeleri çok bencil biz de ezik miyiz neyiz anlamadım.
Ben zaten işin insani boyutu nedeniyle sert olamıyorum. Yemişim vizesini falan keşke hiç bir diyara savaş uğramasa. Allah yardımcıları olsun. Lübnan ve Ürdün'den ziyade zengin Arap ülkelerini kastetmiştim ben.Arap ulkeleri diyorsunuz ama lubnan ve urdun u unutmayin. Lubnan nufusu bizim nufusun 10 katindan daha az. Ama neredeyse bizim kadar multeci aldilar.
Urdun de ayni sekilde. Suriyenin sinir komsulari bu 3 ulke.
Irak desen zaten kaos ortami.
Turkiye de babasinin hayrina sahip cikmiyor, bir nevi sahip cikmak zorunda.
Onlar zaten komsu degil. Zengin arap ulkeleriyle avrupanin arasinda bu konuda fark yok. Zaten araplar da birbirinden nefret ediyorlar.Ben zaten işin insani boyutu nedeniyle sert olamıyorum. Yemişim vizesini falan keşke hiç bir diyara savaş uğramasa. Allah yardımcıları olsun. Lübnan ve Ürdün'den ziyade zengin Arap ülkelerini kastetmiştim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?