• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar aahhh saçlarıım aahhh::(:(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ilknuuur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
112
0
96
37
Samsun
kızlar saclarım cok dokuluyor.doktora gıttım kan testı yaptırdım hıcbıse cıkmadı doktorun verdıgı ılacları kullandım onlarda fayda etmedı..o saclarr elıme geldıkce aglıorum fecı strese gırdım surmedıgım sey kalmadı ama hıcbı degısıklık yok..diplerımde açıldı acaba cok taktıgım ıcın mı bukadar dokülüyor..bıseyler soleyın kafayı yıcemm ooofffff....

ilknurcum aynen benimde bu dönemde dökülüyor evet

gördüğüm kadarıyla seyrek değil saçların..

benimkiler seyrek birde...

fakat sen fazla takıyorsun stres saç dökülmesinde etkili mutlaka..

beslenmede değişikliğe gitmeyi dene birazda ben öyle yapmaya çalışıyorum sebze meyve kefir üçlemesi yapıyorum bu aralara..

aslında cok seyrek canım resımde ole gorunmus..evet doktorda stres dedı..meyveyle aram pek yok vitamın alamadıgım ıcınde dokluyo olabılır..ısırgan yagı aldım ıns faydası olur tesekkr ederım ayrıca cvp yazıdıgn ıcın..

kızlar saclarım cok dokuluyor.doktora gıttım kan testı yaptırdım hıcbıse cıkmadı doktorun verdıgı ılacları kullandım onlarda fayda etmedı..o saclarr elıme geldıkce aglıorum fecı strese gırdım surmedıgım sey kalmadı ama hıcbı degısıklık yok..diplerımde açıldı acaba cok taktıgım ıcın mı bukadar dokülüyor..bıseyler soleyın kafayı yıcemm ooofffff....

aynı cümelelri ağzımdan aldın canım :gitme: bende doktora gidip kan testi yaptırdım..bişi çıkmadı.. az kansızlığım var. hap verdi yok hala aynı.. önceden saçlarımın gürlüğünden tokalar kopardı hep..şimdiyse seyrekliğinden akıp gidiyor :çok üzgünüm: bir bayanın BAŞINA gelebilecek en kötü şey saç dökülmesi

evet tatlım katlıyorum sana ınsan basına gelmeyınce anlamıyo..takmıcaz dusunmıcez belkı ozaman azalır dokulmesii..

valla benim ki yaz kış falan dinlemiyo ..4 mevsim ,kafamı artık saç dökme makinası olarak görmeye başladım :bbo:

bendede mevsım dıe bısey yok hergun her dakka elıme tutam tutam saclarr gelıyo...okadar azaldıkıı salamıorum artık nefrett ettttıımm oooff

kızlar bugün kuaförüme gittim saç boyatmak için.. saçlardan konuşurken, orda çalışan arkadaşlarımdan biri bu akşam ilik sürücem saçlarıma ve haftada birde uygulıcam biraz gürleşsin dedi..

nasıl yani dedim:uhm: bu kemiklerde olan bildiğimiz ilik saça sürülüp bekletilirmiş 3-4 saat ve sonra normal şekilde yıkanırmış.. düzenli yapılırsa (haftada 1kere) 1 ay içersinde sonuç vermeye başlıomuş yani dökülmeyi durdurup yeni saç çıkartıomuş.. kesinmi dedim, tabi kesin bu saç çıkartmak için kullanılan ilaçların içerisinde hep ilik vardır araştır istersen, ancak onlar kimyasal olduğu sadece ilik kullanıldığı kadar hızlı ve etkili olmayabilior dedi..

ben daha önce hiç duymamıştım bunu, sürekli nerden buluosunuz bu iliği dedim, her hafta kasaplardan yada marketlerden alıoruz 100 gr 1tlye dediler..

çok ilginç geldi bana, paylaşmak istedim belki uygulamak isterseniz ve sorununuza belki çözüm olur die.. kaynak sağlamdır 16yıllık hem kuaförüm hemde en yakın arkadaşım bunu söleyen kişi..a.s

rica ederim cnm, banada çok ilginç geldi, okuyuncada paylaşmak istedim..

ilik çok faydalı olduğu için küçük çocuklara yedirirler hep sağlıklı güçlü olsun die, ama saça böle bi faydasını olduğunu bilmiodum..

hemen fayda ediomu dedim, aksatmadan her hafta sürmek koşuluyla dökülmeyi 2haftada keser, yeni saç çıkartması 1 aydan sonra başlar, ve 6.aya bakarsın birsürü yeni saçın çıkmış ve gürleşmiş olur saçların dedi..

ilknurcum bende 2 yıl olcak ne dökülmeler yaşadım ve yaşıyorum ama azaldı artık dökülmesi eee saçlarımda azaldı o kadar olcak .morel sıfır diyet yaptım maf oldu güzelim saçlarım neler mi denemedim ısırgan otları,ampuller,bitki şampuanları ,çinkolar,yağlar,sarımsaklar yok yok yok dökülmesi durmadı hiçbir şekilde ,hele yaptığım en büyük hata bitki şampuanı kullanmaktı organıcum kullanmıştım ben,saçlarımı kuruttu diplerimde yaralar çıktı ve dökülmesi şiddetlendi ah başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemeiştir:) neyse sitelerde gezerken medobiotin dikkatimi çekti buradan bir kaç arkadaşta kullanmış hepsi memnun yorumlar desen süper ,gittim eczaneden medobiotin aldım tabi zor bulunuyor zaten ben medobiotin deyince bana saç için dedi hemen 3.günüm tatlım onu kullanıyorum saç dökülmesinde,çoğalmasında etkili bir h vitamini eğer faydasını görürsem mutlaka söylücem sizlerede,sizi en iyi ben anlarım allah kimseye vermesin saç dökülmesi yaşamayan anlamazzz

elacım medobıotın sampuanmı nekadara aldın??verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım canım eger faydası olursa bana kesın yazz

canım şampuan değil tablet medobiotin 60 adet 5mglık 34tl hep güzel yorumlar var 1 ayda beli oluyormuş saçın canlılığından eğer bende güzel sonuç alırsam mutlaka yazıcam bu topiğe tatlım.

ark benimde dökülüyodu içinde çinko zink bulunan vitaminlerden içiyorum baya bir azaldı dökülmesiiiiisenağlama

aynı sikayetler bendede oluyr asırı stresten benmde tahlillerimde bişey çıkmadı çok az bi demir eksikliği ondanda kurtuldum karalahana demir eksikliğine birebir kızlar özellikle çorbasını deneyn karadeenizli dglim ama çok sevyrum.demir hapları kilo aldıryr bu yzden fazla kullanmıyrum sebze takviyesiyle işte halledyrz.şimdilik sarı kantaron kullnyrum acılan yerde kısa kısa tüylenmeler oldu masallah ama dökülme azaldı ama ynede devam edyr.en güzeli kafaya takmamak gerkyr

aynı sikayetler bendede oluyr asırı stresten benmde tahlillerimde bişey çıkmadı çok az bi demir eksikliği ondanda kurtuldum karalahana demir eksikliğine birebir kızlar özellikle çorbasını deneyn karadeenizli dglim ama çok sevyrum.demir hapları kilo aldıryr bu yzden fazla kullanmıyrum sebze takviyesiyle işte halledyrz.şimdilik sarı kantaron kullnyrum acılan yerde kısa kısa tüylenmeler oldu masallah ama dökülme azaldı ama ynede devam edyr.en güzeli kafaya takmamak gerkyr

canım sarı kantoran nasıl bıseymı saca mı surulüyor aktardamı satılıyor??

kızlar bugün kuaförüme gittim saç boyatmak için.. saçlardan konuşurken, orda çalışan arkadaşlarımdan biri bu akşam ilik sürücem saçlarıma ve haftada birde uygulıcam biraz gürleşsin dedi..

nasıl yani dedim:uhm: bu kemiklerde olan bildiğimiz ilik saça sürülüp bekletilirmiş 3-4 saat ve sonra normal şekilde yıkanırmış.. düzenli yapılırsa (haftada 1kere) 1 ay içersinde sonuç vermeye başlıomuş yani dökülmeyi durdurup yeni saç çıkartıomuş.. kesinmi dedim, tabi kesin bu saç çıkartmak için kullanılan ilaçların içerisinde hep ilik vardır araştır istersen, ancak onlar kimyasal olduğu sadece ilik kullanıldığı kadar hızlı ve etkili olmayabilior dedi..

ben daha önce hiç duymamıştım bunu, sürekli nerden buluosunuz bu iliği dedim, her hafta kasaplardan yada marketlerden alıoruz 100 gr 1tlye dediler..

çok ilginç geldi bana, paylaşmak istedim belki uygulamak isterseniz ve sorununuza belki çözüm olur die.. kaynak sağlamdır 16yıllık hem kuaförüm hemde en yakın arkadaşım bunu söleyen kişi..a.s

canım suna dumankayanın bir tarifi var saç çıkarıcı özellikte bu sığır iliği olmalı bunu tavada eritiyosun ve içine saf hindistancevizi yağı koyuyosun saçina sürüyon strecle sarıon bekletion.sonra yeni yeni saçlar fışkırıyomuşzemuszemus

Back