• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AAHH BU MEMELER :(

ANTALYALI ALLYF

T&A
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
235
165
158
46
Arkadaşlar biraz önce aldım tlefonu elime memelerimin fotoğraflarını çekip minnos26 minnos26 FAZLANAZLI FAZLANAZLI Tikkabilla Tikkabilla nın fotoğraflarıyla kıyasladım, minnos26 minnos26 nın 3 haftalık fotosuna özellikle ddikkat ettim çünkü 3. haftamın içindeyim,benimkiler hala duvara yapıştırılmış gibi duruyor,çok fazla bi inme olmamış,drum zaten biraz yukarı koymuştu özellikle protezleri ama biraz inmesi lazım bunların. Napıcam ben???:110: masaj bu konuda işime yararmı yoksa sadece yumuşatır mı bilemedim,bi el atın bu konuya lütfen . DR elinle silikonu tutmaya çalış ve dairesel hareketlerle masaj yap demişti,bunu günde kaç kez yada kaç dk yapıcam ben yaaaa,drun yanına gidince soracağım bütün soruları unutuyorum,bunlarıda sormadım yani ona .Haftaya perşembe kontrolüm var .Bu sefer evde not alıp gidicem artık,yoksa saf saf geri dönüyorum eve o_O:cry::cry::cry:

Canım benim de yukarıdaydı 1 tanesi orantısız duruyorlardı. 1 buçuk aylıkken bile öyleydi. Masajlar çok faydalı oluyor. Protezi avuçlayıp tutup dairesel çevireceksin. Önce dışa doğru 15, sonra içe doğru 15 çeviriyordum ben her memeyi.. Hem yumuşuyor hem protezin inmesine yardımcı oluyor :)

Canım benim de yukarıdaydı 1 tanesi orantısız duruyorlardı. 1 buçuk aylıkken bile öyleydi. Masajlar çok faydalı oluyor. Protezi avuçlayıp tutup dairesel çevireceksin. Önce dışa doğru 15, sonra içe doğru 15 çeviriyordum ben her memeyi.. Hem yumuşuyor hem protezin inmesine yardımcı oluyor :)
SEVİYORUM SENİ Tikkabilla Tikkabilla İÇİMİ RAHATLATTIN ,ŞÖYLE GÖZÜME HOŞ GÖRÜNMEYE BAŞLASINLAR ÖZELDEN SANA FOTO ATICAM Bİ YORUMLARSIN BANA :)

Arkadaşlar biraz önce aldım tlefonu elime memelerimin fotoğraflarını çekip minnos26 minnos26 FAZLANAZLI FAZLANAZLI Tikkabilla Tikkabilla nın fotoğraflarıyla kıyasladım, minnos26 minnos26 nın 3 haftalık fotosuna özellikle ddikkat ettim çünkü 3. haftamın içindeyim,benimkiler hala duvara yapıştırılmış gibi duruyor,çok fazla bi inme olmamış,drum zaten biraz yukarı koymuştu özellikle protezleri ama biraz inmesi lazım bunların. Napıcam ben???:110: masaj bu konuda işime yararmı yoksa sadece yumuşatır mı bilemedim,bi el atın bu konuya lütfen . DR elinle silikonu tutmaya çalış ve dairesel hareketlerle masaj yap demişti,bunu günde kaç kez yada kaç dk yapıcam ben yaaaa,drun yanına gidince soracağım bütün soruları unutuyorum,bunlarıda sormadım yani ona .Haftaya perşembe kontrolüm var .Bu sefer evde not alıp gidicem artık,yoksa saf saf geri dönüyorum eve o_O:cry::cry::cry:
Daha erken canım benimkiler bile tam inmedi hala çok güzel olacaklar merak etme.bide az önce seni izle ye tıklarken dürttüm yeni çıkmış bu dürt yanlışlıkla yaptım yani

Tatlım daha çok yeni benim 20 günlük hallerimle sonraki hallerim ne kadar farklı bi de şöyle bir şey var normal hayata ne kadar çabuk dönersen o kadar çabuk iniyor ben bayramda halı falan silmiştim bir aylıkken ne biliyim ondan önce matkapla demonte banyo dolabının montajını yaptım lanet tam dört saatimi almıştı.. herkesin aynı olmaz zamanla oturacak yerine.. kıyaslama yapma neden dersen iki meme bile birbirinden farklı zamanda iyileşiyor

Bu ameliyatı olana tesbih vermeleri lazım ya sabır çekmemiz için :KK48:

Bunlarin bildirimleri neden gelmez oldu bilmem.. neyse..
canim tikkabillanin dedigi gibi herkesin sureci farkli ilerler acele etme.
bu konuda masaj elbette ise yarar. Birde ben ilk haftadan sonra gunduzleri hic sutyen takmiyorum. O da inmesine cok yardimci oldu. Tabi her doktorun onerisi farklidir belkide hastasina gore degisiyodur

Tatlım daha çok yeni benim 20 günlük hallerimle sonraki hallerim ne kadar farklı bi de şöyle bir şey var normal hayata ne kadar çabuk dönersen o kadar çabuk iniyor ben bayramda halı falan silmiştim bir aylıkken ne biliyim ondan önce matkapla demonte banyo dolabının montajını yaptım lanet tam dört saatimi almıştı.. herkesin aynı olmaz zamanla oturacak yerine.. kıyaslama yapma neden dersen iki meme bile birbirinden farklı zamanda iyileşiyor

:)

Bunlarin bildirimleri neden gelmez oldu bilmem.. neyse..
canim tikkabillanin dedigi gibi herkesin sureci farkli ilerler acele etme.
bu konuda masaj elbette ise yarar. Birde ben ilk haftadan sonra gunduzleri hic sutyen takmiyorum. O da inmesine cok yardimci oldu. Tabi her doktorun onerisi farklidir belkide hastasina gore degisiyodur
minnos26 minnos26 canım ben 6. günden beri sütyensizim , dr bana 80 beden sporcu takmıştı ameliyattan 4-5 saat sonra ,
ama çok sıktığı için protezi yıkarı itmiş ki zaten göğüslerim normalden aşağıda gelişmiş olduğundan daha yukarıya koymuştu protezleri , sanırım bu iki nedenden dolayı benim normalleşme sürecim biraz uzun sürecek , ayrıca bu masaj olayını hiç sevmedim, hala canım yanıyor :(

Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum :) Aslında bende 1 haftalıkken tüm evi süpürdüm 13. günden sonra normaldim, bütün evi dip bucak temizledim, sadece ağır kaldırmıyorum, ama sanada bravo valla , matkap falan :)

minnos26 minnos26 canım ben 6. günden beri sütyensizim , dr bana 80 beden sporcu takmıştı ameliyattan 4-5 saat sonra ,
ama çok sıktığı için protezi yıkarı itmiş ki zaten göğüslerim normalden aşağıda gelişmiş olduğundan daha yukarıya koymuştu protezleri , sanırım bu iki nedenden dolayı benim normalleşme sürecim biraz uzun sürecek , ayrıca bu masaj olayını hiç sevmedim, hala canım yanıyor :KK43:
geç olsun da güç olmasın inşallah:KK49:acısa da yapıcan canım mecbur.. doktor ben ameliyattan çıktıktan sonraki gün bi masaj yaptı da, içimden bir organı çıkardılar sanki, ertesi gün biraz daha az, ertesi gün daha az acıdı.
yaz gelince çıkarıcaz bunların acısını:confused:

geç olsun da güç olmasın inşallah:KK49:acısa da yapıcan canım mecbur.. doktor ben ameliyattan çıktıktan sonraki gün bi masaj yaptı da, içimden bir organı çıkardılar sanki, ertesi gün biraz daha az, ertesi gün daha az acıdı.
yaz gelince çıkarıcaz bunların acısını:confused:
İkinci gün masajmı olur ya , pansumancı Turgut abi vardı , bırak masajı adam pansuman için dokunduğunda bile öyle canım yandıki, abi lütfen birdaha görüşmeyelim dedim adama :KK70:

haa benimkini de asistan çekti, o an içimden kızdıydım.. o kadar para verdik bi direni bile çekmiyo diye:KK45:

Benim bir taraftakini çekti doktor çok korkuyordum ama canım acımadı, iyi bari acımıyormuş dedim, diğer yana geçti, onun acısı beynimden çıktı valla bağırdım. :(

Benim bir taraftakini çekti doktor çok korkuyordum ama canım acımadı, iyi bari acımıyormuş dedim, diğer yana geçti, onun acısı beynimden çıktı valla bağırdım. :KK43:
benim tek taraftaydı zaten.. diğer tarafa hiç takmamış. o da acımadı öle.. ama onun korkusu yeterdi bana:KK14:

Back