- Konu Sahibi golgedemuhabbet
merhabalar.yaklaşık bir buçuk ay önce sol alt köpek dişime kuvvetli bir darbe aldım.darbe sonrası aynı gün sıcak ve soğuğa hassasiyet oldu dişimde, ancak sallantı yoktu..bir iki hafta geçmesini bekledim.ağrımaya başlayınca doktora gittim ve anibiyotik verdi.7. gün ilacım bitmeden dayanılmaz diş ağısı ile başka bir hekime gittim .uyuşturdu ancak uyuşmadı ve ağrı 3 dişime ( köpekdiş sağı ve solundakiş diş) e yayılmıştı.kanal için dişlerim delindi içinden iltahap aktığını soledi doktor.uyuşmadığı için inanılmaz acı hissettim ve ağlama krizine girdim,bu işlem yapılırken...bir hafta iğne tedavisi yapıldı dişlerin içi pamukla kapatıldı dren olması açısından.iğne bitip gittiğimde geçiçi dolgu denendi iki gün sonra yine dayanılmaz ağrılarla gidip çıkarttım dolguları.14 gün açık bırakıldı..dün yine dolgu denedi doktor geçici ama yine ağrı hissediyorum ısırmakta güçlük çekiyorum..bunun nasıl bir tedavisi war lütfen yardım edin.dişlerimi çektirmek istemiyorum ki..çekilmesi için bildiğim kadarıyla iltihaplı olmaması gerekiyor..
mutlaka bir tedavi yöntemi olmalı ne yapmalıyım ..teşekkürler şimdiden (
mutlaka bir tedavi yöntemi olmalı ne yapmalıyım ..teşekkürler şimdiden (