Aacıılll :(

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
İZMİR DE
pARtiroıd amaliyatı
olan yadaa endokrinoloji doktoru önerebilecek arkadaslar yardımcı olurmusunuz ameliyat olmam gerklii doktor arıyorumm.

İZMİR DE
pARtiroıd amaliyatı
olan yadaa endokrinoloji doktoru önerebilecek arkadaslar yardımcı olurmusunuz ameliyat olmam gerklii doktor arıyorumm.

onu bilmiorumda bendede parathormon yuksekti d vit. eksikliğinden kaynaklanıordu.. d vit. baktırdınmı? geçmiş olsun

onu bilmiorumda bendede parathormon yuksekti d vit. eksikliğinden kaynaklanıordu.. d vit. baktırdınmı? geçmiş olsun

bende kalsıyum yuksek bu paratıroıd hormonu yuzunden yukseliormus
o yuzden alınması gereklii sanırım D VİTAMN DÜŞÜK benim
bi damla kullanıorum d vitamini takviyesi için
sanadaa cok gecmiş olsun sana bi zararı varmıymıss

Canım özel ya da devlet farkeder mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben endokronolojiye gitmştim genel olrak hani kontrol için.. kan testinde parathormon yuksek görünüyordu.. doktorda bi d vitaminine bakalım ona göre konuşçam sana dedi.. d vit. baktırdım çok çok düşüktü.. d vit verdi ve dediki '' d vit eksikliğinde parathormon böyle yukselebiliyor'' guneşe çık bu d vitmininide iç dedi... acaba senninde öyle bişeymiki.. ayrıca bana bi zararı yoktu hissetmemiştim bile

ben tup bebek için iç hastalıklarından rapor almak için gitmiştim gebelige engel oalblecek rahatsızlıgı yokdur die
kan testinde kalsıyum yuksek çıktı sonra boyundan ultrasy cekildim paratiroıd hormonndan biri buyuk cıktı
renkli filim sintigrafi cekildemm sonra endokrine yonlendirildim orda amalıyat olmm gerekliymiş
eger o hormon alınmazsaa yuksek kalsıyum kemik erimesi yada böbrekler vururmus
erken teshıs edilmiş yasın daha cok genc kötü birsey digil ama aldırmazsan sonra sıkıntı yaratır dediler
bi kaç tane doktor gezdimm

hayırr canımm iyii bi doktor olsun razıyımm

Canım Katip Çelebi Hastane(eski Yeşilyurt Devlet Hst.) Mitat Bahçeci den randevu al.Annemde de aynı rahatsızlık var.İstersen araştır doktoru çok iyi bir doktor.Aklında bulunsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

büyük geçmiş olsun gülüm bencede yaşın çok genç rabbim sana şifa versin sonrada kucağına bebişini versinnnnnnnnnnnnnnnnn lütfen pozitif ol olurmu

büyük geçmiş olsun gülüm bencede yaşın çok genç rabbim sana şifa versin sonrada kucağına bebişini versinnnnnnnnnnnnnnnnn lütfen pozitif ol olurmu

cokk sagolll ama bi doktor bulsaydımm ii olacak dıı kimseenn bir biigisi yok sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…