AAcciil yardım lütfenn tefal comfort touch kullananlar

ttwity

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
43
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar tefalde %50 indirim vardı ben de araştırmadan çeyizime tefal comfort touch serisinden 3 tava aldım tencerelerini de alacağım , çok da pahalı 3 tava indirimli haliyle 208 e aldım 20, 26, ve 30 cm , 2 tenceresini daha alıcam onlarda indirimli 240 falan tutuyordu,

Eki Görüntüle 708477

kullananlar memnun mu internette yorum bulamadım ,aslında seramik alacaktım hatta o daha da pahalıydı ama satıcı ısrarla bunları ve diğerlerini önerdi ,seramikte yağ kullanmamız gerekiyormuş bunda gerek yokmuş , teflon değilmiş farklı bir malzemeymiş vs vs vazgeçirdi beni. Çok para verince arada kaldım tefal iyi mi değil mi diye lütfen bilenler yardım etsin :) çünkü asıl fiyatıyla 5 parça şey 900 tl kötü çıkmamalı diye düşünüyorum ,fiyatları şişirip de indirmiş olabilirler hiç bilmiyorum

Dün de araştırınca hisarın seramik setine denk geldim ,hisar kaliteli diye biliyorum hem de daha uygun , yani %50 indirim falan bulsam 250 300 e denk gelecek hepsi,, sizin yorumlarınıza bakarak ya devamını da alacağım ya da hepsini iade edeceğim, bugün çalışıyorum akşam hepsini okuyacağım nolur bilenler yorum yazsın :)

Eki Görüntüle 708478

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…