- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
-
- Konu Sahibi dutyapragi
oooff çok streslıyım bı soru soruyomm konuyla ilgili değil ama dondurulmuş embrıyo hakkında bilgisi olna varsa özele mesaj atabılır mı kafayı yıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm'Hee kısırım yen mi' dicem bi gün birinedevreleri yaktım iyice
Canım tüp bebekle alakalı topikde sor istetsen. Oradaki tecrübeli arkadaşlar cevap verir☺oooff çok streslıyım bı soru soruyomm konuyla ilgili değil ama dondurulmuş embrıyo hakkında bilgisi olna varsa özele mesaj atabılır mı kafayı yıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((((
Ahhh canım insanlar çok arsız. Onuda dedim. Utanmadan sorun sende mi kocNda mı diye soruyorlarCanım üzülme
Ben olsam mahçup ederdim o insanı
Bende istiyorum ama olmuyor derdim
Utanır bir daha da kimseye soramaz öyle olunca.
höhAhhh canım insanlar çok arsız. Onuda dedim. Utanmadan sorun sende mi kocNda mı diye soruyorlar
utanmaz böyle insanlar malesefCanım üzülme
Ben olsam mahçup ederdim o insanı
Bende istiyorum ama olmuyor derdim
Utanır bir daha da kimseye soramaz öyle olunca.
çok terbiyesizler, ya size ne .. siz kimsiniz. ne hakla böyle soruyorsunuz. sana ne diyeceksin. bende aynı sözlere maruz kalıyorum. artık yapın, ne bekliyorsunuz. ufff... valla konu hep ama hep oraya geliyor. bu insanlar kendilerine bir çeki düzen versin yha. ayıp vallahi ayıpAhhh canım insanlar çok arsız. Onuda dedim. Utanmadan sorun sende mi kocNda mı diye soruyorlar
süper cevap'Hee kısırım yen mi' dicem bi gün birinedevreleri yaktım iyice
en etkili yöntem onları mahçup edip pişman etmek..
zaman geçiyor düşünün birtane dediklerinde ben olsam çocugum olmuyor bende çok istiyorum diyip g.t ederdim...
sonrada mahçup ve utanmış bir şekilde vicdanlarıyla başbaşa bırakırdım..
rabbim tez zamanda bir yavru nasip etsin size..
Malesef çocuğum olmuyor.Olmuyor kelimesinden nefret ediyorum.
Ben henüz allah nasip etmedi diyorum.
derdim şu:
4 yıllık evliyiz. 1.sene hiç düşünmedik. 1 yıldan sonra 1yıl geçti sonra hamile kaldım. 6 haftalık düşük yaptım. Sonrasında 2 senedir malesef çocuk sahibi olamadık. Ben tedavi yollarını deniyorum. Ama olmuyor. Ben bunun derdi ve üzüntüsüyle maddi ve manevi mücadele ederken zaten çok yıpranıyorum. Birde bunun üzerine insanların aaa çocuğunuz olmuyor mu. Aaa gezmeye doymadınız mı düşünün artık çocuk zaman geçiyor... gibi gereksiz konuşmalara maruz kalıyorum. Birde çok kalabalık bir yerde çalışıyorum.
bu sorulara çok etkili cevap vermek istiyorum. Beni artık kırmalarına izin vermek istemiyorum
fikir...fikir...
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin size de☺☺☺höhay insanlarda utanma arlanma kalmadı yeminle yahu..Rabbim tez vakitte kucağınıza hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip etsin...ama her şeyin vakti zamanı var lütfen tevekkül etmekten vazgeçmeyin..soran olursa da benim yapacağım çocuğun derdi tasası seni mi sardı ne sorup duruyonuz diyip tersle bide..bu devirde insanlar ısırılmaktan anlıyorlar kibarca verilen cevaplardan değil maalesef.
Diyemezsin ki canım. Bizler onlar kadar arsız olamıyoruzAblama da aynisini yapiyorlar. O da 2 bucuk seneye yaklasacak evliligi, 6 haftalik bir dusuk yasadi ve Su an olmuyor. Artik ablami yakalayan ablama soruyor, o Yoksa Bize soruyorlar ablan daha dusunmuyo mu, yeter rahat ettigi , yapsin artik, gec kaliyor, bir de benim 14 aylik kizim var, benim yanimda ablama diyolar Bak kardesinin kizi kocaman oldu sen daha niye yapmiyorsun..ablam da gozleri doluyo ben nasil uzuluyorum . Ya ne terbiyesiz bu millet ya. Bir daha biri ablama Oyle derse, anan seni yapmis da ne olmus, vatana millete bi hayrin mi var dicem o olacak yani..
Amin inşallah6 haftalık düşük yapmışsın .Bunu bile bile mi konuşuyorlar anlamadım .Hani hiç hamile kalmasaınz anlardım .İnşallah o çok istediğin çocuğunu yakında kucağına alırsın.
Aynen de öyle soruyorlar''ben olsam çocugum olmuyor bende çok istiyorum'' böyle denildiğinde bile sorun kimden kaynaklanıyor diye sormazlarsa şerefsizim.
koca tarafımsa kocamda sorun kendi tarafımsa bende derim yine g.t olurlar merak etme''ben olsam çocugum olmuyor bende çok istiyorum'' böyle denildiğinde bile sorun kimden kaynaklanıyor diye sormazlarsa şerefsizim.
koca tarafımsa kocamda sorun kendi tarafımsa bende derim yine g.t olurlar merak etme
aynen bende 4 aydır deniyorum... 1 bucuk senelik de evliyim...
annem ve eşim hariç kimse çocuk istemiyorum düşünmüyorum diye biliyor... halbuki 4 aydır dualar ediyorum bebeğim olsun diye...
eşimin ailesinden ve bazı yakınlarımdan bende duyuyorum "hadi yokmu artık.. gezmedin mi.. doymadın mı diye.."" hatta mubarek biri (!) "doktora git olmuyorsa.....senden sonra evlenenlerin hepsinin karnında sen hala duruyosun" diye surekli ısrarda...
istemiyorum diyorum... allah biliyo ya .... ciğerime kadar istiyorum
allah kimseyi aratmasın...