Ahhh ahhh şu dili bükülüceseler ah.
Aynı dertten muzdaribiz.
evlendiğim dönemde eşimin işleri tepe taklak oldu, durumu düzeltez diye, şu sıkıntılarla uğraşırken hamilelikteki ve sonrasındaki yükü kaldıramayız, bebeğimize layıkıyla bakamayız diye erteledik.
Çok sabrettik.tam 5 yıl.şimdi yeni yeni durumumuz düzeliyor ve ben ilk defa bu denli anne olmayı arzuluyorum, hazırım artık galiba.
Ama belki olur belki olmaz, en hayırlısını rabbim bilir! Ben kul olarak sadece elimden geleni yapabilirim, gerisi kader kısmet.
Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez ! O çok bilmişlerin sorup durması yok mu? Bi de soran bir müddet sonra yine yine yine soruyor.makulce yanıtlıyorsun yok olmuyor, detay istiyor, allah verir rızkını diyor.of offfff.bide çocuk yapmak diyorlar adına.ÇOCUK YAPMAK, pardon yemek mi yapıyoruz!
Terslediklerim de oldu, ayyyy beni yanlış anladınız dendi:) yahuu hayat benim , beden benim, koca benim...üstüne vazife mi sormak.samimi dostum musun ki soruyon...
Üzülüyorum, eşim ev almadan çocuk yapmam diyor soranlara.yahu sormayın işte sormayın.bazen diyorum da çocuğum olunca o soranlara gidecem bakın çocuk oldu, masraflara yetişemiyoruz,eee işte çocuk oldu hali, pamuk eller cebe:)
Herkes bilir kişi.kimi eşiyle mutlu değildir çocuk düşünmez, kimi maddi sorunlar içindedir çocuk düşünmez, kimi sağlık problemi yaşıyor dur çocuk düşünmez vs vs.
Sen en iyisi kardeşim, şuan için düşünmüyoruz de.aaaa zaman geciyo diyenlere de, benim ömrümden geçiyo tasa etme de.daha da ısrar ederlerse bu benim özelim rica ederim de.olmadı atla üstüne saçını başını yol!