##aaa çocuğunuz olmuyor mu## sorusu....

Ben de ben çocuk hiç sevmiyorum allah affetsin diyorum. Ben cidden sevmiyorum ama yüzlerindeki o bakış çok hoşuma gidiyo. Sen şunu diyebilirsin bence ''anne olduktan sonraki hayatına imrenerek bakabildiğim bi kadın görürsem ben de düşünücem''. Herkes kendi hayatını sorgular böylece

Doktorum henüz tüp bebek için erken diyor.
doktor bunu dıyorsa bır bıldıgı vardır.Rabbım ısteyen her kuluna nasip etsin.insanların o acı sözlerine çok maruz kalmıştım bende.çok acımasızlar çok yaralıyorlar.soranlara Allah ne zaman verirse ozaman de karşı taraf eşek değilse susar herhalde.Allah dualarını kabul etsin inşallah.

yalnızsındır, yok mu daha aday derler..
tanışma olur, istemeyecekler mi daha derler..
nişan olur, düğün nezaman derler..
evlenirsin, çocuk yokmu daha derler..
hamile kalırsın, dikkat et kilona derler..
kızın olur, bunun arkası erkek derler..
oğlun olur, bunun arkası kız derler..
Derler işte arkadaşım

seni üzmek isteyen her soru için, kırmak isteyen her yorum için tek cevabın olmalı : ''Rabbim benim için en güzel zamanı bekliyor..''

Hakkında hayırlısı olsun

Zaten kimse arkamdan konuşmuyor. O kadar patavatsızlar ki yüzüme konuşuyorlar.
şimdiye kadar 7_8tane doktor değiştirdim. 2aydır aynı doktora gidiyorum ve çok memnunum. İnşallah çabalarım olumlu olur

Allah evlatlarını onlara bağışlasın

Maalesef bizi anlamıyorlar ama bizi çok yıpratıyorlar

Haklısın yaşım konusunda hiç acelem yok ama eşimle aramda 10yaş var. Bu yüzden acele ediyorum

Siz mi bakacaksınız doğurursam ben mi bakacağım? Hayatımızı sizin isteklerinize göre yönlendiremeyiz de sertçe. Sorduklarına soracaklarına pişman et.

Siz çocuk istiyorsunuz ve bunun için uğraşıyorsunuz, umarım tez zamanda güzel haberlerinizi alırız ama istemiyor olma ihtimaliniz de vardı millete ne? Evlenen herkes çocuk yapmak zorunda mı veya bir tane yapınca ikinciyi yapmak zorunda mı?

İlkini yapana da ikinci ne zaman diye soruyorlar. Bizim millet bayılır insanların hayatlarına burunlarını sokmaya.

Onuda dedim. Ama bu bile onları susturmuyor.
arsız insanlar işte

Evet canım. Bana gelen soruların ve yorumların aynılarını yamışsın☺☺

En güzel cevap bu bence. Birde bunu denicem

Ben de eski çalıştığım işyerinde bir sekreterimiz vardı çok iyi bir kızdı. oda sizin gibi durumları yaşamak zorunda kalıyordu. birgün yine kalabalık bir ortamda kayınvalideside varken gereksiz sorular sormuşlar. kayın valideside vallahi bende artık istiyorum. evleneli 8 yıl oldu. deyip diğer kadınların tarafından cevap vermiş. bizim arkadaş çıldırımış. kayın validesinin yüzüne bakıp anneciğim oğlun kısır bunu akrabalrınız bilmiyormu demiş. kayın valide şokta. birdaha böyle birşey yaşamadım diyordu. ama Allah bu 8 yıl sonra kendiliğinden olmuştu şimdi 3 yaşında kızı var.

Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin☺☺

Aynen canım. Biz bilmiyoruz sanki doktora gitmeyi

Canım allah sana da tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…