• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 kalem parfüm

caglau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
24
1
1
Kızlar a101 de extrem kalem parfumlerin kodlari ve isimleri var mi bildikleriniz?? Gecenlerde denemistm baya kaliciydi isimlerini göremedim ama

Ben aldım pembesinden ama kod ve isim nerede yazıyor bulamadım. Kapağında K5 yazıyor onu mu soruyorsun?

Ben de gördüm ama hiç sıkmadım kalıcı değildir diye. Güzel varsa toplayacağım hepsini :D Öneri var mı. Büyük ihtimal en çok satılan parfümlerin taklitleri konmuştur

Merhaba
ben A101de üç tane farklı kadın parfümü gördüm kokularını da hemen anladım
Kodlarından emin değilim
Kokular:
- Cacharel Amor Amor
- Paco Rabanne Lady Million
- Burberry

Bende oyle kasada görünce dayanamayip el atmistim ve aha Burberry Classic :) uzun zmaandir koklamamistim fiyatı da 1 lira olunca hemen ativerdim sepete :) yanlış hatirlamiyorsam K2'ydi kodu.

Bende oyle kasada görünce dayanamayip el atmistim ve aha Burberry Classic :) uzun zmaandir koklamamistim fiyatı da 1 lira olunca hemen ativerdim sepete :) yanlış hatirlamiyorsam K2'ydi kodu.
Benimkinin kokusu ney bilmiyorum ama kodu K5 bilen varasa söyleye bilirmi acaba:KK69:

Back