Cilt Bakımı Ürünleri A ve E vitamin içerikli yüz kremi ya da nemlendiricisi arıyorum önerileriniz...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
body shop e vitamini serisine bakabilirsin..kuru ve hassas ciltler için nemlendirmesi çok iyi,3gündür falanda nivea pure natural aloe veralı krem ve toniğini kullanıyorum ama body shopun e vitamini ve aloe vera serisi daha iyi bence..

bana tavsiye edeceğiniz ürünleri bekliyorum...

Bir sağlıkçı olarak tavsiye edebileceği doğal bir cilt besleyicisi var. Ben krem de kullanıyorum ancak 1 ay önce Avicap (A vitamini içerikli) kapsüller aldım eczaneden. Bu kapsüller jell şeklinde Gece yatmadan önce avucunuzda patlatıp cildinize sürün. Bir tane de için derim. Zaten yutulması gereken kapsül, ama ben cildime uyguladım ve bir hafta sonra müthiş bir şey gördüm. Cildim gerilmeye başladı, göz altı çizgilerim o kadar hafifledi ki, Güneşten oluşan küçük lekelerim açılmaya başladı. Bir botox etkisi gibi...

Bu kürü 12 gün kadar uyguluyorsunuz. Sonra ay da 2-3 kere bu şekilde devam edebilirsiniz. Aynı işlemi, E vitamini jel kapsülleriyle ya da C vitamini kapsülleriyle de yapabilirsiniz.

Uygulamayı yaparken nemlendirici kremimi de kullandım...

Sevgilerle

X