S
seviyo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seviyo
-
Slm kızlar size birşey sorcam ben ticaret lisesi mezunuyum ama bir kurs varmış ana sınıf öğretmenliği için açılan halk eğitimde ona girip a.ö.f gide biliyomuşuz doğrumu varmı bi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz bana
bu hakmı peki meslek lisesinde başka bölüm oku sonra gel okul öncesi öğretmenliği oku ne alaka bizim gördüğümüüz hangi dersleri gördünüz lisede staja gittinizmi herkes okuduğu bölümle ilgili bir iş arayışında olsun lütfen böyle çakma okul öncesi öğretmenleri istemiyoruz haksızmıyım arkadaşlar ya cvp verin
benimde kızdığım çakma meslek lisesi mezunlarının bu satjları yapmadan hiç bir şey bilmeden çalışmaya başlamaları bizim 4 sene boyunca gördüğümüz derslerin hangilerini görüyorlarki sonradan çıkıp biz okul öncesi öğretmenliği için atama bekliyoruz diyorlar çok yakın komşumun kızı var bu şekilde yüzüne karşı söylüyorum tabii burda bakanlığımızında hatası yok değil sen 3 -4 sene dirsek çürüt çalış 4 sene lisans yap sonra senden olmayan insanlarla kpss de yarış varmı böyle bir şey ya
arkadaşlar meraba.ben size çok alakasız bi soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim.ben düz lise mezunuyum.işletme okudum ayrıca.anaokulu istiyorudum ama olmadı.ben şimdi bi kreşte çalışmak istiyorum sizce bu imkanm var mı.yani meslek lisesi mezunu olmam şart mı.ne olarak çalışabilirim olursa.belki saçma bi soru oldu ama hiç bi bilgim olmadığı içn soruyorum.şimdiden teşekkür ederim...
bu hakmı peki meslek lisesinde başka bölüm oku sonra gel okul öncesi öğretmenliği oku ne alaka bizim gördüğümüüz hangi dersleri gördünüz lisede staja gittinizmi herkes okuduğu bölümle ilgili bir iş arayışında olsun lütfen böyle çakma okul öncesi öğretmenleri istemiyoruz haksızmıyım arkadaşlar ya cvp verin
arkadaşlar size bi soru açık liseden okuyup oss ye girip aöf çocuk gelişimi okunuyormu ve kayıt işlemleri için eskişehire gidiliyomu bana saçma geliyo bende okuyorum 3.sınıftayım hiç eskişehire gitmedim çocuk geelişimnde böylemi oluyo
systmc meraba.teşekkür ederim yardımın için.malesef düşündüğüm gibi.üzüldüm şimdi.zaten öğretmenlik değil isteğim ama bakıcı olarak falan düşünmüştüm.tekrar teşekkür ederim canım...
Slm kızlar size birşey sorcam ben ticaret lisesi mezunuyum ama bir kurs varmış ana sınıf öğretmenliği için açılan halk eğitimde ona girip a.ö.f gide biliyomuşuz doğrumu varmı bi bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz bana
anladığım kadarıyla bu kursu aldıktan sonra sözleşmeli öğretmenlik yapılıyor kpss eğer kazanırsan kadrolu öğretmen olunabiliyor mu?cevaplarsanaız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?