• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A Milli Basketbol takmmza teekkrler...

psasetuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
214
0
96
Sakarya
A milli Basketbol takımımız bu akşam oynadığı maç ile birlikte ^te 3 yaparak eleme gruplarında birinciler... büyük gayretlerine ve başlarında bulunan SIRP teknik adama rağmen kazanma isteklerine sonsuz teşekkürler :)

inşallah aynı istek ve kararlılıkla turnuva sonunda bugün yaşattıkları mutluluğun kat be kat üstünü yaşatırlar...
bugünkü seyirci karşısında bile süperdiler...
:nazar:
bu sefer birinci olacaklarına inanıyorum,kalplerimiz onlarla,şans hep bizden yana olsun...:Saruboceq:

başarılar diliyorum takımımıza en büyük türkiye başka büyük yokturkbayragi

malesef Slovenya'ya yenildik;ama grubumuzu 2. olarak tamamladık...
açıkçası bu gece ne şans ne de hakemler bizden yanaydı...
olsun,çeyrek finaldeyiz ve rakibimiz Yunanistan...
onlar inançla neler yapabileceklerini bu gece gösterdiler...
cuma gecesi ilk dördün içinde olmayı diliyoruz...
şans hep onlarla olsun,inançlarını hiç kaybetmesinler...
:Saruboceq:
turkbayragiturkbayragi

yine de iyi oynadık 19 sayıyı iyi kapattık sonu 3lük denememeliydik bence ama olsun yine de iyi oynadılar sadece pota bizi sevmiyordu bu gece hepsi bu :1ninca:

nazara geldik:utangac: bi ara dedim "tamam herşey bitti:çok üzgünüm:" fark 19sayıya çıkınca öyle üzüldüm ki:çok üzgünüm: ama 12 dev adam çok iyi toparlandı vearadaki farkı çok güzel kapattıalkisalkisalkis bi de kerim atsür o son anda 3 sayılık atışı yapsaydı süper olacaktıalkisalkisalkis buna da şükür...

sırada ki rakip yunanistanalkisalkisalkis haydi 12 dev adamturkbayragi

Back