Tam 11 Kez tupbebek demiş birisi olarak ssöylüyorumki hepsi aynı inan bana bu zamana kadar yaşadıklarımı yazsam roman olur size vaad edilenle karsilastiklarimiz bambaşka eskiden olsa sinirlenip kavga cikariyorduk artik alıştık bize abes gelmiyo çünkü el mahkum mecburuz
Canim genetik testi ne ki bide canım kan pıhtılaşma testi varya hulusi hoca ya soylesek yaparım onun fiyatında ayrımıyok canım yarın ofise giricem. genetik test falan istedi hoca. onların sonuçları falan derken sanırım 1- 1.5 ay sonra başlıcaz.
hastaneye gittiğinde zaten gerekli gördüğü testleri yapacaktır hulusi hoca. sen fazlasıyla panik olduğun için ve tabiki daha hocayı görmediğin için normal ama hulusi hoca da gerçekten herşey kişiye göre değişiyor. yani standart bi tedavisi yok. bugün bana verdiği ilacı yarın sana vermiycek belki.sana verdiği ilacı da ben kullanmıycam. çünkü herkesin sorunu farklı farklı. fazla araştırmak sormak da insanı cidden belli bi yerden sonra fazlasıyla yıpratıyor. demem o ki biraz rahatla. çok sorgulama değerlere ona buna takılma. güven doktoruna.Canim genetik testi ne ki bide canım kan pıhtılaşma testi varya hulusi hoca ya soylesek yaparım onun fiyatında ayrımı
Kusura bakma bazı şeyleri bilmiyorum ondan soruyorumhastaneye gittiğinde zaten gerekli gördüğü testleri yapacaktır hulusi hoca. sen fazlasıyla panik olduğun için ve tabiki daha hocayı görmediğin için normal ama hulusi hoca da gerçekten herşey kişiye göre değişiyor. yani standart bi tedavisi yok. bugün bana verdiği ilacı yarın sana vermiycek belki.sana verdiği ilacı da ben kullanmıycam. çünkü herkesin sorunu farklı farklı. fazla araştırmak sormak da insanı cidden belli bi yerden sonra fazlasıyla yıpratıyor. demem o ki biraz rahatla. çok sorgulama değerlere ona buna takılma. güven doktoruna.
estağfurullah kusura bakmak ne demek. söylediklerimi yanlış anlama. sadece ilk denemem de kafaya çok taktım stres yaptım sonuç herşey güzel gidiyo denirken negatif sonucu aldım. daha dün hulusi hocadan panik ve stresle ilgili uzunca bir nutuk dinledim:) tekrar diyorum sakın yanlış anlama. sadece bu zor süreçte kendini yıpratmanı istemiyorum. yoksa istediğini sorabilirsin elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olurum.Kusura bakma bazı şeyleri bilmiyorum ondan soruyorum
olurum mu ya sen gerçekten burda iyi bir yandaşı sin bana o kadar yardimci oldunki çok saol allah razı olsun senden ben daha ne isterim canım benimestağfurullah kusura bakmak ne demek. söylediklerimi yanlış anlama. sadece ilk denemem de kafaya çok taktım stres yaptım sonuç herşey güzel gidiyo denirken negatif sonucu aldım. daha dün hulusi hocadan panik ve stresle ilgili uzunca bir nutuk dinledim:) tekrar diyorum sakın yanlış anlama. sadece bu zor süreçte kendini yıpratmanı istemiyorum. yoksa istediğini sorabilirsin elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olurum.
merhaba arkadaşım merkez ve doktor konusu maalesef kişiye göre değişkenlik gösteriyor. novartla ben görüşmeye gitmiştim ama tedavi süresi hakkında çok bilgim yok maalesef. umarım bilgisi olanlar cevap verir.Ahmet ve Mehmet Erdem hocalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkça güven veren bir yapıları var. Ama Novart nasıl bir yer, labaratuarı vs. Yeterli mi? Doktor olarak iyi şeyler duyduk. Ama Novart nasıl bir yer? Ekip nasıl , teknik alt yapı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?