Benim eşimde azospermi ama maalesef ki sperm bulunması sadece 1.adım, bu işte hem üroloji, hem kadın doğum ve hem de laboratuvar kısmının iyi çalışması lazım. A life da hem yoğunluktan dolayı iletişimsizlik var hem de kadın doğum kısmı çok çok çok eksik. Ben resmen ısrarla yüksek doz verilmesinden dolayı orta şiddtte ohss oldum, transfer günü 3 saat idrara sıkışık ve ohss şişliği ile bekletildim. Bünyem kuvvetli olduğu için ısrarla taze transfer yapıldı...sonuç çöp olan 3 embriyo. Her tahlili siz takip ediyorsunuz, doktor beyden ekstra araştırma isteseniz sürekli tepki alıyorsunuz. Ben de araştırma safhasındayım ama kesinlikle ama kesinlikle bir daha Osman hoca ile bir sürece başlamam. Bir çok kişi benzer şeyleri söylüyordu, ben ön yargısız olmaya çalıştım ama nafile...ayrıca merkezde işinizin görüşmesini istiyorsanız Semra hanım ile aranızı iyi tutun, sürekli görüşmeye çalışın yoksa çok zor. Öyle normal tüp bebek merkezleri gibi hastanın peşinden koşulmuyor siz her şeye koşuyorsunuz daha çoki