A Kesim - Tamamı Fransız danteli - Alt kumaşı Parlak Kırık Beyaz
Beden Ölçülerim; 85-62-95 (idi :) )
Boy; 1.72
Standart ölçüler ile S-M (36-38) Bedene Uygun.
-Gelinlik tamamı Fransız dantelidir. Tarlatan yoktur ancak çok hafif bir kabarıklık vermek isteyenler bir tane üst kısmına tarlatan eklettirebilirler.
-Bel kısmında alt kumaşından kemeri ve taşlı tokası vardır.
-Çok hafif bir kuyruk kısmı var.
-Göğüs kısmı kapalı, kollar kayık kesim dantel askılıdır. Sırt kısmı kürek kemiği hizasındadır.
-Duvak kenarları dantel detaylıdır.
-Parlak kırık beyaz kumaştan kesesi mevcuttur.
-Ayakkabı, dantel detaylı platform topukludur. Üstünde aynı dantelden kurdelesi vardır. (38 numara)
Gelinlik + Duvak + Kesesi + Ayakkabılar için Fiyat 1.500 TL dir. İlgilenen arkadaşlar aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirler. Mümkün olduğunca detaylı yazmaya çalıştım, çünkü fotoğrafta görünenin ölçülerini insan kestiremiyor. Fotoğraflarla da göstermeye çalıştım ve umarım hoşunuza gider. a
Beden Ölçülerim; 85-62-95 (idi :) )
Boy; 1.72
Standart ölçüler ile S-M (36-38) Bedene Uygun.
-Gelinlik tamamı Fransız dantelidir. Tarlatan yoktur ancak çok hafif bir kabarıklık vermek isteyenler bir tane üst kısmına tarlatan eklettirebilirler.
-Bel kısmında alt kumaşından kemeri ve taşlı tokası vardır.
-Çok hafif bir kuyruk kısmı var.
-Göğüs kısmı kapalı, kollar kayık kesim dantel askılıdır. Sırt kısmı kürek kemiği hizasındadır.
-Duvak kenarları dantel detaylıdır.
-Parlak kırık beyaz kumaştan kesesi mevcuttur.
-Ayakkabı, dantel detaylı platform topukludur. Üstünde aynı dantelden kurdelesi vardır. (38 numara)
Gelinlik + Duvak + Kesesi + Ayakkabılar için Fiyat 1.500 TL dir. İlgilenen arkadaşlar aklına takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirler. Mümkün olduğunca detaylı yazmaya çalıştım, çünkü fotoğrafta görünenin ölçülerini insan kestiremiyor. Fotoğraflarla da göstermeye çalıştım ve umarım hoşunuza gider.
Son düzenleme: