A Haber'in 'ZDF kanalı önündeki çekimi' sosyal medyada alay konusu oldu!

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.714
Puanlar
198
Almanya'nın ikinci devlet televizyon kanalı ZDF'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili hazırladığı şarkının ardından, A Haber televizyonu ZDF kanalı önünden haber yaptı.

A Haber'de yayınlanan Yaz Boz programı muhabiri, Almanya'da ZDF binasının önüne giderek yaptığı çekim sosyal medyada alay konusu oldu.

Güvenlikçilerin kendisine müdahale etmesi için büyük çaba sarf eden muhabir beklediği gibi bir karşılık alamayınca, kanalın önünde duran çalışanların yanına giderek "gördüğünüz gibi elleri cebinde" ifadelerini kullandı.

Ancak tüm çabalara rağmen bir müdahale ile karşılaşmayan muhabir, "görüyorsunuz bu şekilde tavır sergiliyorlar. Bu mudur misafirperverlik" dedi.

http://www.birgun.net/haber-detay/a...i-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-108750.html

Ay hayatımda izlediğim en komik şey bu olabilir ya :KK70: Ay çok eğlendim :KK70: Ya şu görüntüleri sadece biz izlesek bir şey değil, elalem izliyor, rezil oluyoruz. Ahaber asparagas haber kanalı desek yırtar mıyız ki :KK70:
Aynı şeyi düşündüm mar, umarım birisi bulup buna altyazı koyup yayınlamaz :D
Cidden yani şu adamlarla aynı kefeye konuyoruz ya ona yanıyorum.

Ay hayatımda izlediğim en komik şey bu olabilir ya :KK70: Ay çok eğlendim :KK70: Ya şu görüntüleri sadece biz izlesek bir şey değil, elalem izliyor, rezil oluyoruz. Ahaber asparagas haber kanalı desek yırtar mıyız ki :KK70:
Öyle bir şey olur mu sence? Yarın CB çıkar beniiim basın mensubuma saldırdılar diye açıklama yapar :))

Şaka gibiler gerçekten ya ben de bi gidin falan demesini bekledim ama adamlar bizimkini resmen yok saymış rezil olduk.

Öyle bir şey olur mu sence? Yarın CB çıkar beniiim basın mensubuma saldırdılar diye açıklama yapar :))

Şaka gibiler gerçekten ya ben de bi gidin falan demesini bekledim ama adamlar bizimkini resmen yok saymış rezil olduk.
Sorma ya umursamamışlar abiyi :D çok eylenceli :D

O adamlar belki de yoldan geçen 2 kişiydi:KK14:
Bunların bir haberi daha vardı, bulsamda koysam, yurtdışında yabancı siyasilerin misafir edildiği otelin önünde direk var, direğin yanında da bir kutu, elektrik, telefon kutusu gibi birşeydi, o kutunun orada niye olduğunu sorguladılar, biz haberi yapıyoruz bizi dinliyor'a getirdiler:KK45:

Bence rtük evlendirme programlarıyla uğraşacağına bunun gibi programlarla uğraşsın,bu daha vahim:KK70:

aaa öyle deme, o zaman dış mehtaplara karşı nasıl bileneceğiz :27: evlenme programları çok daha faydalı, en azından insanlar dengini buluyor bir şekilde.. :27:

Bir muhabirin kendini nasıl rezil ettiğini izledik. :KK53:

Elleri titriyor cok gergin dedigi adam gayet sakin ve muhabiri iplemiyor bile. Zdf yetkilisinin bu rahatligina gerilen muhabirimiz ıkınıp pıkınıyor ama ciks adam bekledigi saygısızlığı göstermiyor. Bir de Berlin havaalanı yapılamadığı için Almanya Türkiye nin kalkinmasini hazmedemiyormus onu da öğrendik ve aydinlandik. :KK53:

Back