_Destiny Burun Estetiği Ameliyatı

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
123
Bir kbb uzmanına deviasyon-estetik ameliyat oldum. nefes sorunum kısmen çözüldü ama burnum bir estetik abidesi (!) oldu.

aylarca domuz gibi şiş ve garip bir burunla dolaştım. aşırı kısaltımış ve aylardır iyice eğriliğin olduğu tarafa doğru saçma şekilde yamulan bir burnum var. eski kemerli eğri burnum daha güzeldi diyebilirim. deliklerimden biri büyük diğeri küçük. sol tarafımda çökme var. geçen gün de ameliyat üstünden 9 ay geçmesine rağmen burnum kanadı çökme olduğu tarafta ve akşama kadar ameliyat gününde olduğu gibi ağrıdı.

6 ay kontrolüme gitmemiştim. geçen gün aradım doktoru benle dalga geçer gibi sanki lutfeder gibi 'tabi tabi gelebilirsiniz tabi tabi gelebilirsiniz' diyor bana! yemin ederim gırtlağını sıkmak istiyorum o adamın... ben sinirli bir insanım, kontrole gitmekten o yüzden çekindim kendime hakim olamam rezillik çıkar diye.

bana ne önerirsiniz? sinirlerim çok bozuk...

aynaya bakmak istemiyorum 9 ay oldu ama hala insanlar burnuma bakıyor... bir şekilde hatırlatıyorlar bana...

Seni çok iyi anlayabiliyorum.Az çok neler çektiğini ve psikolojini.Bende her defasında kızmak için gitmiştim ama hiç beceremedim çünkü hep hallederiz,birşey yok deyip güler yüzüyle uğurladı beni dr.Çok şükür son ameliyatımı başka birine oldum da içim rahat en azından ne yaptığını ve ne yapacağını açık açık konuşan herşeyi bilgilendiren bir doktor buldum.Yine de korkular içindeyim şu 6-7 ay bir geçse diye bakıyorum.Çökme,çıkıntı..vs olmasa diye.Bence bir defalığına git görüş yüzyüze.Neden kaynaklanmış,tavrı nasıl bir bak.İnandırıcı gelmezse revizyon için başka dr araştır asla ona olma derim.Ben aynı hatayı tam 3 kez yaptım çünkü değişen hiçbir şey olmadı.Çok geçmiş olsun.Allah sabırlar versin şu anki döneminde sana.

18 ay oldu ameliyat olalı. hala yamuk. delikler de büyük-küçük. hala sol taraf ödemli... çok üzgünüm.

cnm üzülme nasılsa bi çaresi var. resmin varmı ? birde kime yaptırmıştın

merhaba öncelikle sizin adınıza üzüldüm. inşallah en kısa zamanda düzelir. sakıncası yoksa doktorun adını söylermisniz bende araştırma yapıorum. isim vermesenizde biraz ipucu verebilirmisiniz.

2013e girdim... 2011 yazında oldum ameliyatı... ameliyatın ertesi günü burnumun içine edildiğini anlamıştım... geçecek düzelecek dediği hiçbirşey geçmedi, düzelmedi...

ben bana yapılanın hesabını soramadım... umarım kimse benim düştüğüm duruma düşmez...

burnum ciddi yamuk, ciddi kısa, ciddi orantısız delikler...

lütfen bana ameliyat olup memnun olanlar doktor isimlerini yazabilir mi?

ben 1 hafta önce revizyon oldum nazim cerkese su an icin cok mutluyum yarin bantlarimida cikaricam 1 hafta önce kimse ameiyat oldum demez bana o kadar rahat gecti ameliyat sonram ama fiyatlar biraz tuzlu

gerçekten çok geçmiş olsun canım revizyonla düzelir istediğin gibi olur inşallah

barış çakır düşünüyorum. barış çakır a revizyon olup memnun kalanlar beni ekleyebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…