6-9 9-12 ve 1 yaş özel gün cicileri daha resmini boyutu büyük geldiği için ekleyemediğim parçalarda var ilgilenenler mail adresi bırakırlarsa hepsni gönderebilirim..
1. resim 12 ay için uygundur. pembe yeşil tütü +body + yeşil fırfırlı çorap+ ayakkabı+bant ve toka set 45 tl
3. resim 12 ay için uygundur. mavi tütü +carters kolyeli body set 35 tl
4. resim 6 ay için uygundur. kırmızı etek+ ayakkabı takım (ayakkabı tombul ayaklara uygun olduğu niçin hiç giyilmedi sıfır) 25 tl
Merhaba evet 1. numaralı ttü set satılmıştır.
Çok fazla mail vardı ama hepsine cevap verdim tek tek hiçbirini cevapsız bırakmadım. Belki mailiniz gelmemişir.
Merhaba evet 1. numaralı ttü set satılmıştır.
Çok fazla mail vardı ama hepsine cevap verdim tek tek hiçbirini cevapsız bırakmadım. Belki mailiniz gelmemişir.
tesekkur ederim. alanlar gule gule kullansinlar :)
bana yaptirdiginiz yerin tel numarasini atabilir misiniz mumkunse arcipop@hotmail.com a, ismini vermistiniz ama o isimde o kadar cok tutucu var ki, hangisi emin olamadim :)
tesekkurler simdiden.
tesekkur ederim. alanlar gule gule kullansinlar :)
bana yaptirdiginiz yerin tel numarasini atabilir misiniz mumkunse arcipop@hotmail.com a, ismini vermistiniz ama o isimde o kadar cok tutucu var ki, hangisi emin olamadim :)
tesekkurler simdiden.
6-9 9-12 ve 1 yaş özel gün cicileri daha resmini boyutu büyük geldiği için ekleyemediğim parçalarda var ilgilenenler mail adresi bırakırlarsa hepsni gönderebilirim..
3.resimdeki mavi tütü set 25 tl.
4.resimdeki kırmızı etke ayakkabı set 25 tl. (sıfır hiç kullanılmamıştır)
İhtiyacı olanlar kaçırmasın..[/QUOTE
Kırmızı etek+ayakkabı set 6 ay
mavi tütü body set 12 ay için uygundur. fiyatlar 25 er tl.Diğer ilanalrımdan beğendikleriniz olursa toplu alımda fiyatta yardımcı oluyorum ilgilenenlere duyurulur..