tütü tayt 9-12 ay geniş kalıp 18 ay da giyilebilir. (5tl) eşofman alt 9-12 ay (5tl) pantolon 9-12 ay (5tl) 2li takım 9-12 ay (5 tl) dantelli tayt 9-12 (5tl) elbise 9-12 (5tl) şort 12 ay (5tl) bluz 12 ay (5tl) bodyli bluz 12 ay (5tl)
daha resmini boyutu büyük geldiği için yükleyemediğim parçalar var iligilenenlere mail bırakırlarsa gönderebilirim.
merhaba kapıda ödeme ile tahsilat ücreti olarak hem sizden 5 tl ek ücret alıyorlar, hemde benden parayı çekerken 5 tl kesiyorlar .
fiyatalrı zaten çok uygun yazdım buyüzden kapıda ödeme ile göndermem mümnkün değil kusura bakmayın. Forumda çok satışım oldu güven sorunu olmaz ise hesaba havale yapabilirsniz. bütün satışlarımı bu şekilde yaptım hiç bir sorun yaşamadım.
siz bilirsiniz ben size 10 tl masraf olmasın diye söyledim.
Siz beğendiklerinizi söyleyin. buarada bir kaç parça ürün daha var resimlerini yükleyemedim boyutları yüksek geldi dilerseniz mail adresnizi verin onalrıda gönderiyim bakarsınız beğendikelrniz olursa yazarsınız bana.
2li body 9-12 ay (10tl) elbise 9-12 ay (5tl) body 12 ay sıfır (5tl) dantelli 2li body 9-12 ay (10tl) penye şort seti 12 ay (5tl) tayt 9-12 ay sıfır (5tl)