________________ fırsat burada ( l - xl) kaçmazzz ________________

elif5541

Anasının Kızı :)
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.913
599
198
34
çok şık full narçiçeği dantel 46 beden yazıyor ama ben 48 bedenim kalıbı genişdir 48-50 yede uygundur.40 tl

Eki Görüntüle 1001948 Eki Görüntüle 1001949

ne alırsan 5 tl (sorularınız için yazabilirsinz)

pantolonların hepsi markadır rodimood-defacto-kot siyah etek collezion-lc waikiki-eşofman x-side

eşinize alabilirsnz eşime almıştım boydan az kısa geldi sayılı kullandı m bedene olur buda 5 tl

Lila renginde 80 beden geclik hiç kullanılmadı paketinde 10 tl

Hadi arkadaşlar bu ürünleri kaçırmayın toplu alımlarda indirim yaparım

yeşil gömlek kaç beden birde tulum kaç beden.boyum 1,75 tulum kısamı gelir.tulumun komple boyunu ölçermisiniz

Cnm yeşil gömlek salaş tarzda ben 48 bedenim oluyo üstünde xxl yazıyo
Tulumu da akşam ölçerim cnm haber veririm sana
Cnm bordo değil mor renginde ince kazaksı triko tarzıda istersen detaylı resmini atarım 46 bedene olur anca cnm

beden bana çok büyük canım teşekkür ederim

canım bu geceliği beğendim ama tek ürün için kargo parası vermek anlamsız olur istersen takas yapalım benim dükkana uğrarsın bi ara

Cnm baktım ama bedenime uygun bulamadım zaten bedenime uymadığı için uygun fiyta veriyorum 4.5 tl kargo parasına değmezmi :)

48 beden bişeyim yok canım malesef ama başka bişey bulursan konuşurz 4,5 tl diyosun kargo ama aynı ildeysek 4,5.onun haricinde 10 tl fiyat. 15 tl ye geliyo yani.

Cnm ben izmitteyim bana mesela mardinden geldi ta 20saatlk yoldan10 parça almıştım giyim 10 liraya gönderdi rubi sen hangi şehirdesin ki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…