• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9lu çayın yan etkileri(kullananlar bi bakabilir mi?)

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
selam kızlar ben 9lu çayı kullanmaya başladım yaklaşık 15 gün oldu sabah akşam aç karnına içiyorm özellikle sabahları çayı içtikten sonra sanki mideme kramplar giriyor bide bende ishal yaptı bu çay her akşam tuvalete gidiyorum normalde öyle değilimdir benim sorum şu bu 9lu çayı kullanıp benimle aynı dertten muzdarip olanlar una nasıl çözüm buldunuz ne yaptınız? böyle etki göstermesi kötü mü? bağışıklık sistemini bozarmı? cevaplarsanız çok sevinrm

canım bende de ilk günler yapmıştı ama benimki proser form du bıraktım şimdi mateli 5 li çay içiyorum ilk günler normal diye biliyorum ...

bende kullandım hem hiç bi faydası olmadığı gibi midemartık eskisi gibi değik ne yersem dokunuyor yanıyor :50:

kımse kullanmasın hayatımda bu yanlısı ıkı kere yaptım bırıncı afrıcan mango hastanede calsııodum zaten solım enfeksıyon kaptım bas dönmesı mıe bulantısı yurumkete zorluk cektım serumalrla duzeldım ikincsi 9lu cay mıde bulantısında halsızlıkten oldrucektı benı sakın almayın

selam kızlar ben 9lu çayı kullanmaya başladım yaklaşık 15 gün oldu sabah akşam aç karnına içiyorm özellikle sabahları çayı içtikten sonra sanki mideme kramplar giriyor bide bende ishal yaptı bu çay her akşam tuvalete gidiyorum normalde öyle değilimdir benim sorum şu bu 9lu çayı kullanıp benimle aynı dertten muzdarip olanlar una nasıl çözüm buldunuz ne yaptınız? böyle etki göstermesi kötü mü? bağışıklık sistemini bozarmı? cevaplarsanız çok sevinrm

Bende kullanıyorum 12 gündür canım ilk günler biraz ishal gibi yaptı sonra düzeldi hatta 2 gündür wc ye çıkamadım.. yediklerimede dikkat ediyorum baya sıkı rejimdeyim ama 300 gr vermişim ben bu işten bişi anlmadım reglı dönemide geçti..

cnm bende kullandım aktardan aldım markası farklı ama içerigi aynıydı günde 5 fincan yazıyo ama ben 2 fıncan içebiliyodum hergun sabah 1 kere cıkıyodum tuvalete ishal olmadım yanlız aşırı şişkinlik oldu bende hiç iştahım kesilmedi bende bıraktım orjınalını kullananların yazdıklarına bakılırsa hepsi memnun kullanacaksan orjınalını al bence digerlerının pek etkısı yok malesef:50:

Bu caylar, bagirsak tembilligi yapar. Dikkatli kullanmak gerek, HAFTADA 3 tane den fazla icmeyin bunlari.

Back