- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
- Konu Sahibi Aleyna0825
21 yasindayim 11 aydir evliyim 2 aydir cocuk deniyoruz insallah bu ay tuturmusuzdur peki ya siz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10 yıldır evliyim 2. İçin uğraşıyorum ilk deneme olumsuz bakalım21 yasindayim 11 aydir evliyim 2 aydir cocuk deniyoruz insallah bu ay tuturmusuzdur peki ya siz![]()
![]()
![]()
Sıkma o guzel tatli canini benimde oyle allah hayirlisini nasip etsin gonlumuze sabir versin insallah ben bu ay duzenli denedim bakalim tutacak miBende 10 yıldır evliyim 2. İçin uğraşıyorum ilk deneme olumsuz bakalım![]()
İnşallah olurSıkma o guzel tatli canini benimde oyle allah hayirlisini nasip etsin gonlumuze sabir versin insallah ben bu ay duzenli denedim bakalim tutacak mi
Ben o testlerden kullanmadim hic ama insallah ise yararİnşallah olur
Bende Ovulasyon testleri aldım bakalım inş yarar işe
Benim ilki ilk ay olmustu adetlerım düzenli diye yine hemen olur dedım ama olması nasip işt
Amin abla insallah hic cocugun yok mu abla30 yasimdayim 12 yıllık evliyim 3. İcin dua ediyoruz 7 aydir ugrasiyoruz olmadi insallah Allah hepimize nasip eder
2 kizim var 3.yu istiyoruz Allah nasip ederdeAmin abla insallah hic cocugun yok mu abla
Insallah olur ve erkek olur ummadigin bi anda oluyor allahin işi sıkma sen canini yasin daha genc abla olur insallahh2 kizim var 3.yu istiyoruz Allah nasip ederde
İnşallah rabbim hayirli saglikli evlat nasip eder herkezeInsallah olur ve erkek olur ummadigin bi anda oluyor allahin işi sıkma sen canini yasin daha genc abla olur insallahh
Insallah abla insallahİnşallah rabbim hayirli saglikli evlat nasip eder herkeze
Merhaba abla bi gelisme var mi ☺İnşallah olur
Bende Ovulasyon testleri aldım bakalım inş yarar işe
Benim ilki ilk ay olmustu adetlerım düzenli diye yine hemen olur dedım ama olması nasip işt