• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 9Aylik bebeginiz gunde kac kez cis yapiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
71
5
296
Ankara
bebegime dun aksam5de bagladigim bez hala kuru sinirlerim bozuldu artik gecenin 4unde yaziyorum bunu
anne sutuyle besleniyor cogunlukla, geceleride yatarken oyle cok bisey yedrmiyorum sut icsin diye 2kere falan emiyor kisa kisa gayetde guzel uyuyor bende sutum yetiyor diye dusunuyorm ama cok az cis yapiyor gunde 3 kere falan,geceleri hic yapmiyor
kalkip su iciriyorum geceleri genede yok bu bir aya yakindr boyle
, sutume bakayim yetiyor mu desem sagilan sutu icmiyor kesinlikle, formule mamalardan agzina koymuyor,
ne yapacagimi sasirdim kapali kutu ne ictigini bilemiyorum
bir oneriniz varmi lutfen yazin

o aylarda bizde aynı problem vardı kızımın beizini gece yatmadan 9 da değiştiridim sabah kalkardı çiş falan yok bende senin gibi kafaya taradım kayınvalideme deim bişey olmaz ne güzel işte gece yapmıyor dedi. bir süre sonrada geçti...

bizde de öyle bir durum var ok az yapıyor akşamdan sabaha kadar. doktor normal dedi bazı bebekler akşam daha az yapar dedi, bir de şimdi yaz terle de dışarı atar dedi.

benim bebeğim de gece kaka yapmıyor ve sabah da bezi kuru oluyor. sorun olarak görmüyorum.normal olduğunu düşünüyorum.

canım kişo alması gelişimi normalse sütün yetiyordur. benim oğlumun da bezi bazen oldukça kuru oluyor. hem de 180 cc mama içip yattığı gece uyanıp 180 cc daha içtiği halde.

tesekkur ederm cevaplarınız için.
herkese sordum terle atıyordur susuz kalsa belli olur, cocuk cok canlı dediler. bende biraz daha rahatm
ne yaptıkları belli olmuıyor veletlerin herseye telas yapmamalı ama işte elinde olmuyor insann
herkesin yavrusunu korusun allahım

Back