Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El9ay ve 12ay temiz markalı oyuncaklar arıyorum
9ay ve 12ay temiz markalı oyuncaklar arıyorum. Anadolu yakasından tercih ederim. satmak isteyen arkadaslar arcipop@hotmail.com adresime mail atar misiniz ? teşekkürler.
Merhabalar, Biz de fisher price eğitici köpekçik' fisher price 2 in 1 neşeli yürüteç ve playskool müzikli eğlence merkezi var... Hepsi çok iyi durumda bir tek köpekçiğin burnu zor ötüyor :))) diğerleri sıfır gibi ancak bursa dayım kargo nasıl olur bilemiyorum.
Tesekkurler. Kopekcik ve muzikli eglence merkezini alabilirim. Ne fiyat dusunuyorsunuz ?
Bir de, (gercekten bilmedigim icin soruyorum :) ), burnu zor ötüyor ne demek; "burun" falan diyor hani o mu ? :) Yoksa muzik caliyor da calamiyor mu ? yani ne kadar onemli bir fonksiyon onu anlamaya calisiyorum :) ne zaman almistiniz kopekcigi ? bir de kopekcik nasil temizleniyor, yıkanamaz sanirim degil mi , siliniyor mu ? cok sordum biraz kusura bakmayın :)
kargo olarak PTT kargo yapmanizi rica ederim eger fiyatta anlasirsak; ama fiyatlari lutfen kargoyu da benim odeyecegimi dusunerek soyleyiniz... sevgiler...