96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

uyanınca ılık su
sabah: 1 dilim kek ve çay
ara öğün yok
öğlen :makarna ve yoğurt (tabldot hesabı yine )
ara öğün yok
akşam : bakla yemeği ve yoğurt ve çok az mercimek çorbası
akşam: meyve yerim artık :)
su:1.5 lt bugün az içtim :/

slm kızlar. biri benı durdursun aşırı aşırı derecede canım abur cubur zararlı yememme gereken ne varsa istiyo. sabah kalktıgımda dolabta buldugum pastaya saldırdım resmen :KK43::KK43: bu hafta hiç iyi deıldı dıyetım yarın için pek umutlu deılım kılo almadıysam ıyı :cry::cry: ne yapcam ben yedıklerımı yazmaya bıle utanıyom allahım cok kötüü :KK34::KK34::KK42::KK42:

ben geldiimmmm. kardiyomu yaptım, pilatesimi yaptım az sonra aç karnımı doyurcam. Ama snırım canım et istiyor ve döner yicem tutamıyorum kendimi :KK67: yine de yicem ama bugün bunu hakettim :kk77:

gelin benim tombik kızlarım ben hepinize yeterim :KK53: hepinize tek tek laf yetiştircem şimdi

Amin canım :) bende yazıyım o zaman bu sabah ki kahvaltım : 1 tane haşlanmış yumurta , iki kaşık limonlu salata , iki adet köfte, bir kk peynir,A4 zeytin, yarım dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay:) ara öğün yok

Öglenle aksami birleştirdim : bir kase Yoğurtlu tavuk salatası ve 4 adet köfte :
Başka bişey yemicem:KK70:

gizemcim aslında az ve sağlıklı yiyosun bu iyi birşey ama hatan öğün birleştirmek. başlarda iyi gibi gelse de şöyle bir durum var. eğer vücudun aç kalmaya başlarsa acil duruma geçer ve içtiğin suyu bile depolamaya çalışır dolayısıyla "allahım çıldırcam yemediğim hlde kilo alıyorum" diye koşturursun buralarda :KK70:o yüzden ne yapıyoruuuzzz? aynen böyle sağlıklı veee ara öğünlere de dikkat ederek daha sistemli besleniyoruz.

uyanınca ılık su
sabah: 1 dilim kek ve çay
ara öğün yok
öğlen :makarna ve yoğurt (tabldot hesabı yine )
ara öğün yok
akşam : bakla yemeği ve yoğurt ve çok az mercimek çorbası
akşam: meyve yerim artık :)
su:1.5 lt bugün az içtim :/

kuzu senin bu tabildot olayı bütün mevzuyu bozuyor. ama en azından evde yediklerine dikkat etmeye çalış. ya da spor yapmaya başla bu şekilde biraz dengesiz oluyor seninkiler. nasıl yapıcaz ya :KK14:

slm kızlar. biri benı durdursun aşırı aşırı derecede canım abur cubur zararlı yememme gereken ne varsa istiyo. sabah kalktıgımda dolabta buldugum pastaya saldırdım resmen :KK43::KK43: bu hafta hiç iyi deıldı dıyetım yarın için pek umutlu deılım kılo almadıysam ıyı :cry::cry: ne yapcam ben yedıklerımı yazmaya bıle utanıyom allahım cok kötüü :KK34::KK34::KK42::KK42:

paramediiikkkkkkk hayır öyle yok artık bittti!!!!! ne demek abur ubur yaaa. aynada kendine bakıyo musun? çikolataların hepsi göbek olcak taşkınlık olcak yapmaaaaaaa!!! ara öğün yemelisin yoksa diyet yapacağım derken kilo alacaksın yaaa :KK61:

bugünlük öyle yaptım canım çok işim vardı :) yarın sabah 6 buçukta yürüyüşe çıkıyorum :KK70:

aslında basladıgımdan beri cok iyiydım herseye hayr dıyebılıyodum bu hafta resmen nefsımle savaş verıyorum zorlanıyorum. kafayı yicem tatlı istegım kesılmıyo

tam ben diyecektim tarçınlı süt hatta kabuk tarçını kaynatıp suyunu bile içebilirsin. şeker krizi diye birşeyi unutursun

Merhaba hanimlar,
Ben 26 yasinda 170 boyunda 76 kilodayim, hedefim 15 temmuzda 60 kiloda olmak.. 21 yasindayken bol kacamakli da olsa dukan diyeti yaptim ve hergun 40 dk yuruyus ve yaklasik 1 saat callanetics egzersizleriyle 3 Ay kadar surede 14 kg vermisligim olmustu, gecen surede 6 kg sunu geri aldim ama simdi o istikrar yok yada vucudum direniyor, calistigim icin oglenleri tabldot icinden uygun biseyler secicem artik millet tatlilarini gotururken:KK43:(( Evde de aksamlari esimin sevdigi yemekleri yapiyorum derken, ben de yiyince kilo aliyorum, 3 aydir tek basima yaptigim diyetlerin devamliligini saglayamadim, grubunuza katilmak istiyorum, beni de araniza alir misiniz?
Havalar musait olmadigindan aksamlari da yuruyus yalan oluyor cogu kez diye evde ebru salli ile pilates yapiyorum. Fazla agir olmayan egzersiz tavsiyeniz var mi?

tabi canım bende yeni katıldım gruba ben günde iki saat tempolu yürüyüş yapıyorum spor olarak başka bir şey yapmıyorum beslenme duzenim az yiyorum ama herşeyden yemeye çalışıyorum asitli içecekler ve şeker hariç imkanın varsa sabahları yürüyüşe çık önce sureyi az tut sonraki günlerde bir iki saat yuru bence,vucudu çok sıkılaştırıyo

sabah kahvaltım : Limonlu marul salatası
iki ince dilim salam
bir kk peynir
5 adet zeytin
pul biberli yoğurt(yağ yakımını hızlandırıyor:)
bir yemek kaşığı patates kızartması
bir dilim çavdar ekmeği :)

günaydın kızlar tartıldım ve sonuç 93.00 :KK34:100 gr almısım :cry::cry: bu hafta sıkıcam iyice kendımı duzenlı bı sekılde yapcam

Kizlaaarrr gunaydinnnn. Şimdi uayndim siz gune baslamissiniz bile tebriklerr :) yeni gelen arkadasim aramıza hos geldin öncelikle. Ben simdi bir kahvaltiya gideyim sonra hazırlanıp diyetisyene gidicem. Sans dileyin banaaaa

iyi şanslar canım :) paramedikk canım senle pek tanışamadık ama kendine daha fazla dikkat et başarırsın:KK66: kalori hesabı yapıyormusun bana çok fayda sağlıyor o yontem

Sagol canim :* paramedik evet ya gel seninle biraz muhabbet edelim napiyosun nasil besleniyosun iyice bi konusalim belki de biseyler yanlis oldugundan bu kadar cok tatli istiyorsundur. Inanki ben senden beterdim. Su an o kadar rahatim ki sen de olabilirsinnnn.

Bu arada bugun kilo bildirim gunu kizlar yavas yavas bildirin :)

öğlen yemeğim: Yarım kase kuru fasulye ve bir küçük kase yoğurtlu garnitürlü tavuk salatası :)

benim tabldot olayı evet programı bozuyor ama akşam dikkat etmeye çalışıyorum yinede ama okulda yemekhaneye inmessem de olmuyor napcam bilmiyorum bu arada 80.00 kilo olmuşum :)

X