96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

meraba arkadaslar uzun zamandır gremıyorum. dun yeme işini abarttım bıraz. bugun onun telefisi için ugrasıyorum
sabah 2 bardak süt
öglen büyük bı tabak salata ve yogurt
ara öğün elma
ara ögün special kkraker
gün oyu 2.5 lt su ve bitkı çayı
20 dk yürüyüs

ovv kaza falan bişey yok inş geçmiş olsun
bugünün menüsü :
uyanınca: ılık su 6-7 badem
kahvaltı:1 dilim ekmek domates 4-5 zeytin ve bir bardak çay
ara öğün:yok
öğlen: simit ayran (bugün yemekhaneye inemedim çok üzgünüm
ara öğün: evde yapılmış kek
akşam tavuk çorbası ve turp salatalık domates
ara öğün de elma olur artık :)
su: 2.250 lt

kızlar bende size katılabilirmiyim kendi günlüğümü açmştım ama kimse gelmedi yalnız kalmak istemiyorum :)destek veren birilerinin olması çok iyi olur:)

gizembusra hoş geldin aramıza :) Cumartesileri tartılıyoruz günlük de menülerimizi yazmaya çalışıyoruz. ben ufak bir kaza geçirdim çok yazamadım ama böyle yapıyoruz. yaşın boyun kilon hedefin neyse söyle seni de en başa ekleyeyim :) yarın tartılma günümüz

teşekkür ederim canım 1,58 boyum , kilom 90 dı ama dün tartıldım 88 çıktı hedeflediğim kilo 55 :)

O zaman senin başlangıç kilonu 90 yazayım yarına motivasyon olur hem :) ee neler yapıyorsun peki?

tamam canım teşekkür ederim :) şimdilik evdeyim yuruyuse çıksammı diye düşünüyorum sen neler yapıyorsun :)

tamam canım teşekkür ederim :) şimdilik evdeyim yuruyuse çıksammı diye düşünüyorum sen neler yapıyorsun :)

hahahah kız onu mu dedim yani evli misin çalışıyor musun ne yapıyorsun diye sordum. madem şu an ne yapıyoruza geldi olay söyleyeyim "Çalışıyorum "

yok canım evli değilim yaza erkek arkadsnla nişanlanmayı planlıyoruz 23 yaşındayım edebiyat öğretmenliği mezunuyum kpss ye hazırlanıyım dedim bu sene

ayyyhadi Allah tamamına erdirsin. KPSS için de başarılar. ben de araştırma görevlisiyim canım :)

Amin Allah gönlüne göre versin :)

Bu arada ben dün le bugünkü öğünlermi yazmadım ya aklımdayken onları da yazayım.

DÜN
Sabah: 2 kayısı 2 bardak su
Kahvaltı: yarım simit bir bardak yeşilçay
Ara öğün: Yok
Öğle: Menemen 2 dilim ekmek bir bardak soda
Ara öğün: Mandalina, bir avuç fındık
Akşam: Thai usülü tavuk, ayran yarım dilim ekmek
Ara öğün: 1 avuç fındık, bir bardak süt

2700 lt su

BUGÜN
Sabah: 2 kayısı 2 bardak su
Kahvaltı: 1 bardak açık çay, yağsız kaşarlı tost
Ara öğün: Kahve
Öğle: Bir kase tarhana çorbası bir tabak etli bamya
Ara öğün: 1 halley 1 bardak süt (Fazla kaçtı )
Akşam: Henüz yemedim ama sanırım eve gidince yoğurtlu semiz otu salatası yaparım
Ara öğün: Meyve ve süt olacak

su: şu an 1340 lt ama akşama kadar 2'i geçerim

Bir deee unutuyordum, pazartesi ve çarşamba fitness'a gittim. Akşam da gideceğim. Bir de yarın sabah giderim. Yarın öğleden sonra diyetisyen randevum var ve serbest günüm. Çok heyecanlıyım sanırım bir kilo daha verdim

Amin canım :) bende yazıyım o zaman bu sabah ki kahvaltım : 1 tane haşlanmış yumurta , iki kaşık limonlu salata , iki adet köfte, bir kk peynir,A4 zeytin, yarım dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay:) ara öğün yok

Öglenle aksami birleştirdim : bir kase Yoğurtlu tavuk salatası ve 4 adet köfte :
Başka bişey yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…