- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 29
senı cok ıyı anlayabılıyorum benımde kucagımda yegenım vardı dolmustakı teyze benım cocugum sandı. o zaman cok moralım bozulmustu bende ondan sonra daha dıkkat etmeye basladım ve 6 kılo verdım. hala da devam edıyorum. cok can sıkıcı bı durumben de öyleydm taaa ki bir kadın on yaşında bir çocuğu gösterip bu çocuk senin mi diyene kadarağlamaktan içim ıktı o zaman. sonra kendime söz verdim bir dah kendimi o duruma düşürmeyeceğim diye. önce kilolarını ver sonra istediğini yersin. pizza kaçmıyor ama kilolar gider
o da yürüyüş tabi ama yağ yakmak için tempolu olması lazım nabzının 160-200 arasına çıkması gerekiyor canım
hmm o zaman ayrıca zaman buldukça yapmaya çalışacağımo da yürüyüş tabi ama yağ yakmak için tempolu olması lazım nabzının 160-200 arasına çıkması gerekiyor canım
o zaman pizza yok çikolata yok... 6 gün sabrediver cumartesileri serbest gün zaten. oruç tutmak gibi düşün. bugün yemiyorum sadece erteliyorum de. diyetteyim deme mesela çok acıkırsın. yediklerime dikkat ediyorum desenı cok ıyı anlayabılıyorum benımde kucagımda yegenım vardı dolmustakı teyze benım cocugum sandı. o zaman cok moralım bozulmustu bende ondan sonra daha dıkkat etmeye basladım ve 6 kılo verdım. hala da devam edıyorum. cok can sıkıcı bı durum
başarcaz inşallah da cumartesi serbest derken ?ewett yok beraber basarcaz yapıcaz :) mumkun oldugunca öle dusunmemeye calısıyorum zaten.
iyi geceler :)ben kaçtım kızlar yarın okul var erken kalkamıyom da
iyi geceler :)süpersiniz kızlar ben şimdilik yatıyorum yarın iş güç var malum. görüşmek üzere yediklerinizi yazmayı unutmayınnnnnn
buradayım :)selam kızlar ne durumdasınızzzz
yemek bildirimi mi yapıyordukHiç biriniz yemek bildirimi yapmadınızmavisim22 P paramedikk D dnyshn
Benim dünkü menüm
Sabah uyanınca 2 kayısı iki bardak ılık su
Kahvaltı: İki dilim çavdar ekmeği arasına peynir maydanoz ve bir bardak şekersiz çay
Ara öğün: İki tane çubuk
Öğle yemeği: Mantarlı tavuk sote ve sade soda
Ara öğün: Bir fincan az şekerli türk kahvesi
Akşam yemeği: Yemedim (geç oldu)
Ara öğün: 2 mandalina bir bardak süt
2,65lt su içtim
o zaman benim dünkü menüm
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
sabah: 2 dilim ekmek 1 bardak ada çayı kibrit kutusu kadar peynir ve 3-5 zeytin
ara öğün :1 tane havuç
öğle yemeği: nohut pilav ve yoğurt(tabldot hesabı)
akşam:1 tabak fasulye yemeği ve yoğurt
bugünkü menüm
uyanınca:1 bardak ılık su
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek kibrit kutusu peynir ve domates
ara öğün :elma
öğleatates yemeği ve pilav(tabldot )
akşam:mercimek çorbası 1dilim ekmek ve salata
su:2,00 lt
vayy süper mantı dışında gayet iyi bence başlangıç için. su da iyi ama biraz daha arttırmaya çalış.şu karbonhidrat olayını dengelemeye çalışıyorum ama okulda ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum akşam da annem ne yaparsa onu yiyorum (öğrenciyiz sonuçta :) ) ama akşam yatmadan ara öğün alımına gelirsek bundan sonra yapcam
bugünkü menüm
uyanınca: 1 bardak ılık su
sabah: 1 bardak çay bir dilim ekmek 4-5 zeeytin biraz peynir ve salatalık
ara öğün:atladım
öğlen: mercimek çorbası mantı(bu mantı buraya olmadı ama neyse )
ara öğün:elma
akşam kabak yemeği ve birazcık yoğurt
yatmadan da elma yerim artık
su:2.50 lt ama çok içemiyorum su sanırım :/