- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne zaman basladın dıyete?
birşey sorabilir miyim bende kilo vermek istiyorum ama yaşım sizden küçük sıkıntı olur mu
o zaman mutlu oldum :) peki ne yapmam gerekiyor ?
teşekkürler hedefim 60 kg fakat okuum tüm gün olduğu için yemekhaneden yemek yiyorum ve listeye pek uyamayabilirim ama iradem var hayır diyebiliyorum :)iki hafta oldu canım
mavisim22 hoş geldin aramıza neden sorun olsun katılman seve seve bekleriz. öncelikle yaşın boyun kilon ve hedefini verirsen ilk mesaja ekleyelim. benim ilk mesajda uyguladığım diyet listesi var istersen onu uygula istersen kendin dikkat et. cumartesi günleri tartılıyoruz ve değişimi yazıyoru. mümkün olduğunca da her gün gelip ne yediğimizi vesaire yzacağız ki yanlışımız varsa düzeltelim ya da birbirimizi gaza getirelim diye.
bu arada ben bugün acayip düzensiz beslendim ara öğünlerin hiç birine dikkat etmedim çok utanıyorum
Kahvaltım
4 tane yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
kçük bir parça kıymalı börek
iki tane el kadar krep
biraz peynir
Ara öğün saatimde az şekerli bir türk kahvesi
öğle yemeği yemedim
ara öğün de yemedim
akşam yemeğinde sebze vardı onun yerine menemen yaptım
iki fincan çay ve iki dilim ekmekle onu yedim
şimdi de bir mandalinayla bir bardak süt içip yatcam
15 dk yürüyüş yaptım
teşekkürler hedefim 60 kg fakat okuum tüm gün olduğu için yemekhaneden yemek yiyorum ve listeye pek uyamayabilirim ama iradem var hayır diyebiliyorum :)
paramedikkkkk bak sana kızcam haaa misafir filan yok öyle bahane etme. hayır ben yemek istemiyorum demeyi öğrenmelisin. herkes istediği kadar yesin sen daha sağlıklı şeyler ye. bu ayıp değil geçen hafta ben ailemi ziyarete gittim sürekli pasta börek koydular önüme sadece tadımlık aldım çok laf söylediler ama bugün üç ay önce korseyle ancak içine giridğim bi elbiseyi denedim 4 parmak boşluğu görnce doğru yolda olduğumu anladım. kesinlikle bahane yokarada kacamaklar olur ya :) bende bu hafta sonu cok duzensız yaptım ama hafta içi tekrar dıkkat edecegım. bızım eve mısafır gelınce dıkkat etmek cok zor oluyo :)
inşallah inşallah ayy hayal etmesi bile güzel
ya napım bazen tutamıyorum kendımı. az önce pizza istedıler ev arkadaslarım ama ben yemedım hayır dıyorum ama iradem cok güçlü deıl sanırım
ben okula yürüyerek gidiyorum sabah yarım saat akşam dönüşte yarım saat olarak hafta sonları da dershane var oraya da yürüyorum tabi sadece yürüyüş olmaz diyosanız yaparımhayal değil gerçeekk ben bi de spora gidiyorum haftada en az 3 gün. inan çok faydası oluyor. öğrencisin spor salonu zor olabilir ama akşamları mekik filan çekebilirsin. youtube da bir sürü videolar var evde spor için. sadece yürüyüş kesinlikle yetmez bel karın filan da çalışmak lazım
evde spor için leslie walk at home bakabılırsın you tubeden ben onu mumkun oldugunca yapmaya calısıyorum mavisim22hayal değil gerçeekk ben bi de spora gidiyorum haftada en az 3 gün. inan çok faydası oluyor. öğrencisin spor salonu zor olabilir ama akşamları mekik filan çekebilirsin. youtube da bir sürü videolar var evde spor için. sadece yürüyüş kesinlikle yetmez bel karın filan da çalışmak lazım
tabi ki bakarım kararımdan dönmek yokevde spor için leslie walk at home bakabılırsın you tubeden ben onu mumkun oldugunca yapmaya calısıyorum mavisim22
o da yürüyüş tabi ama yağ yakmak için tempolu olması lazım nabzının 160-200 arasına çıkması gerekiyor canımben okula yürüyerek gidiyorum sabah yarım saat akşam dönüşte yarım saat olarak hafta sonları da dershane var oraya da yürüyorum tabi sadece yürüyüş olmaz diyosanız yaparım