96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

bence pazartesı yada cuma olsun :) kızlar bu arada yaş kaç neler yapıyoruz sanırım 3 kişi başladık tanıyalımmı bırbırımızı :)

paramedikk aramıza hoş geldin boyunu kilonu yazarsan ben hemen ilk mesaja ekleyeyim. bundan sonra her gün yazalım ne yediğimizi.

dnyshn canım, ben dün diyetisyenime gittim. tahıllardan sakın diyor. özellikle ilk haftalarda pilav makarna kesinlikle yasak. ilerleyen zamanlarda ekleyeceğiz dedi. ilk iki haftalık diyetimde beyaz ekmek çikolata kesinlikle yasaktı. bu hafta şimdi çikolata koyduk ara öğüne. çünkü sonuçlarım muhteşem :) tam 4,5 kilo yağ kaybetmişim :nazar: vücudumun su oranı düşüktü o artmış. göğüsten 3 cm, bel ve karından 1,5 cm basenden 2 cm incelmişim. 3 kilo kaybetmişim. acayip gaza geldim tam gaz devam. dün ödül günümdü bir waffle gömdüm :oops:
bugün yine tam gaz devam. sizler neler yaptınız?
tebtik ederim canım senin diyetisyen nerde hangi sehirdesin ben adana dayım varmı bildiginiz adanada iyi diyetisyen

bence pazartesı yada cuma olsun :) kızlar bu arada yaş kaç neler yapıyoruz sanırım 3 kişi başladık tanıyalımmı bırbırımızı :)
selam hg aramıza ben 31 yaşında iki çocuk annesiyim son beş yılda kilo aldım yoksa hep zayıf bir insanım yani boyuma göre iyiydim 70.72 civarı idim.zayiflamam şart 3. çocuk düşünüyoruz adanaliyim bu arada çok kararlı ve azimliyimdir. bol bol yürüyorum spor şart sıkılaşmak için platesmi yapsak faydası olurmu sizce

selam hg aramıza ben 31 yaşında iki çocuk annesiyim son beş yılda kilo aldım yoksa hep zayıf bir insanım yani boyuma göre iyiydim 70.72 civarı idim.zayiflamam şart 3. çocuk düşünüyoruz adanaliyim bu arada çok kararlı ve azimliyimdir. bol bol yürüyorum spor şart sıkılaşmak için platesmi yapsak faydası olurmu sizce

hoşbuldum canım :) bende hataylıyım 20 yasındayım hemşireyım aynı zamanda üniversite okuyorum :) ben kendımı bıldım bılelı kıloluyum zayıflamak istiyorum 9 subatta 98.7 ile basladım cuma gunu 92.9 olmustum :) nıson sonuna kadar 80 e düşmek istiyorum. kılomu cok bellı etmez bı yapım var benımde. kararlıyım inşallah hep bırlıkte guzel sonuclar alırız

pılates guzel olur :) ama benım zamanım olmuyo okul hastane falan derken. ben sadece yürüyüş yapıyorum bıde leslıe yapmaya calısıyorum fırsat buldukça

kilom 92.9 boyum 160. ben de hafta sonu dıye bı sürü sey yedımm. ödül olarak sayacam bozmamış gibi devamm :)

hiiiii yaramaz :KK12: ödül de olsa çok yeme. ama hftada bir gün ödül günümüz zaten. ben cumartesileri diyetisyenime gidiyorum çıktıktan sonra herşey serbest oluyo.

selam misafirim vardı yazamadım yeni gittiler yarın başlıyorum ve 92 kilo ve boyim 1.69 bugün iyi geçti dikkat ettim yediklerime yarın endokrine gidecem diyetisyen önerecek yürüyüşe devam günde bir saat yürüyorum yarın yazarım yine iyi akşamlar kızlar
dnyshn hadi inşallah istediğin gibi bir diyet listesi olur yarın haberdar et durumdan.

canım ben 26 yaşındayım bekarım. akademisyenim. sen neler yapıyorsun?

tebtik ederim canım senin diyetisyen nerde hangi sehirdesin ben adana dayım varmı bildiginiz adanada iyi diyetisyen

ankara da canım ya :/ burada bir yerlerde diyetisyen önerilen bir başlık vardı oraya bakarsan belki bir öneri bulursun:kk77:

bende hataylıyım 20 yasındayım hemşireyım aynı zamanda üniversite okuyorum :) diyetısyenı denedım ama verdıgı lıstelere uyamadım herbalıfe kullanyorm ben

bende hataylıyım 20 yasındayım hemşireyım aynı zamanda üniversite okuyorum :) diyetısyenı denedım ama verdıgı lıstelere uyamadım herbalıfe kullanyorm ben
ben de daha önce bir sürü diyetisyene gittim ve hep hüsran. daha bi de üstüne kilo alıyodum :KK67:

bu kıza gitmeye başladıktan sonra şunu anladım ki iletişim çok önemli. bir kere herkes diyetisyenlik yapamıyor. bu kız benim hem dertlerimi dinliyor hem listeyi benim hayat trzıma göre düzenliyor. mesela ben sabahları kahvaltı yapamayabiliyorum ona göre önerileri var. whatsapptan günün her saati yazıp soru sorabiliyorum hep cevap veriyor. arkadaşlık ediyor motive ediyor. bu çok öenmli. diyetisyen kesinlikle gerekli ama doğru olana gitmek lazım. eğer seni tanımadan etmeden eline liste verip gönderiyosa kaç oradan :KK14:

aynen canım defalarca gtım ve ole yapıldı. bende bu ürünü kullanmaya basladım cok guzel de oldu danısman eslıgınde haftalık ölçülerle telefn konusmaları whatsap tan konusmalarla devam edıyorum :)

X