- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebtik ederim canım senin diyetisyen nerde hangi sehirdesin ben adana dayım varmı bildiginiz adanada iyi diyetisyenparamedikk aramıza hoş geldin boyunu kilonu yazarsan ben hemen ilk mesaja ekleyeyim. bundan sonra her gün yazalım ne yediğimizi.
dnyshn canım, ben dün diyetisyenime gittim. tahıllardan sakın diyor. özellikle ilk haftalarda pilav makarna kesinlikle yasak. ilerleyen zamanlarda ekleyeceğiz dedi. ilk iki haftalık diyetimde beyaz ekmek çikolata kesinlikle yasaktı. bu hafta şimdi çikolata koyduk ara öğüne. çünkü sonuçlarım muhteşem :) tam 4,5 kilo yağ kaybetmişim vücudumun su oranı düşüktü o artmış. göğüsten 3 cm, bel ve karından 1,5 cm basenden 2 cm incelmişim. 3 kilo kaybetmişim. acayip gaza geldim tam gaz devam. dün ödül günümdü bir waffle gömdüm
bugün yine tam gaz devam. sizler neler yaptınız?
adana lı mısın cnm ?tebtik ederim canım senin diyetisyen nerde hangi sehirdesin ben adana dayım varmı bildiginiz adanada iyi diyetisyen
selam hg aramıza ben 31 yaşında iki çocuk annesiyim son beş yılda kilo aldım yoksa hep zayıf bir insanım yani boyuma göre iyiydim 70.72 civarı idim.zayiflamam şart 3. çocuk düşünüyoruz adanaliyim bu arada çok kararlı ve azimliyimdir. bol bol yürüyorum spor şart sıkılaşmak için platesmi yapsak faydası olurmu sizcebence pazartesı yada cuma olsun :) kızlar bu arada yaş kaç neler yapıyoruz sanırım 3 kişi başladık tanıyalımmı bırbırımızı :)
evet senadana lı mısın cnm ?
cumartesi günleri tartılıyoruzolur yazalkım ölçülerı de
haftanın hangı gunlerı tartılacaz karalaştralım
selam hg aramıza ben 31 yaşında iki çocuk annesiyim son beş yılda kilo aldım yoksa hep zayıf bir insanım yani boyuma göre iyiydim 70.72 civarı idim.zayiflamam şart 3. çocuk düşünüyoruz adanaliyim bu arada çok kararlı ve azimliyimdir. bol bol yürüyorum spor şart sıkılaşmak için platesmi yapsak faydası olurmu sizce
kilom 92.9 boyum 160. ben de hafta sonu dıye bı sürü sey yedımm. ödül olarak sayacam bozmamış gibi devamm :)
dnyshn hadi inşallah istediğin gibi bir diyet listesi olur yarın haberdar et durumdan.selam misafirim vardı yazamadım yeni gittiler yarın başlıyorum ve 92 kilo ve boyim 1.69 bugün iyi geçti dikkat ettim yediklerime yarın endokrine gidecem diyetisyen önerecek yürüyüşe devam günde bir saat yürüyorum yarın yazarım yine iyi akşamlar kızlar
canım ben 26 yaşındayım bekarım. akademisyenim. sen neler yapıyorsun?bence pazartesı yada cuma olsun :) kızlar bu arada yaş kaç neler yapıyoruz sanırım 3 kişi başladık tanıyalımmı bırbırımızı :)
tebtik ederim canım senin diyetisyen nerde hangi sehirdesin ben adana dayım varmı bildiginiz adanada iyi diyetisyen
ben de daha önce bir sürü diyetisyene gittim ve hep hüsran. daha bi de üstüne kilo alıyodumbende hataylıyım 20 yasındayım hemşireyım aynı zamanda üniversite okuyorum :) diyetısyenı denedım ama verdıgı lıstelere uyamadım herbalıfe kullanyorm ben