96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

selam kızlar bugün menüm
sabah: Patatesli kaşarlı tava içi küçük bi tabak yedim ,4 tane zeytin ,1kk peynir bikaç çatal kahvaltılık sos ,1 dilim çavdar ekmeği
öğlen:yarım tabak yoğurtlu erişte ,salata ve biberiye turşusu
akşam: Mantar sote azcık ıspanak kavurma
bugün bir saat yürüyüş yaptım :)

merhaba bugün hafta sonu azıcık kaçamak yaptım :)
sabah 1 yumurta domates salatalık çay ve 1 ufak börek
öğlen: 1 kurabiye ve 1 bardak meyve suyu
akşam 4-5 sarma yoğurt yedim
az önce de elma yedim ha bide çikolata yedim gündüz

selam kızlar bu sabah tavada bir küçük yumurta kırdım ,1 kk peynir 4 adet zeytin ve salata ,iki lokmada kaymak üzerine bal
öğlen yemeğim: 1 tane kek yedim
ara öğün:yarım zeytinli poğaça
akşam "ekmek arası tavuk döner yedim ama hepsini bitirmedim , bugün erkek arkadaşım geldi biraz fazla kaçırdım yarın telafi edicem:/

Kızlarrrrr :) Nerelerdesiniz. Ben bir kaç gündür hastaydım ancak kendime geldim. Nasılsınız. Keyifler nasıl?

Kızlaaaaarr başlığı açtım kaçtım resmen. Ayağım hala iyileşmedi. Yatıyorum ve kilo aldım sanırım moralim çok bozuk Haftasonu bir de bu ayakla şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Diyeti hep astım bu hafta Bütün sayfaları okuyamadım ama okuyacağım canlar. Sizler ne alemdesiniz. Nasıl gidiyor diyet :)

Hazır yazmışken sabah kahvaltımı da yazayım:

Sabah kalkınca 2 bardak su iki tane kayısı
Kahvaltı için: 1 tane sandviç (domates, peynir salatalık maydanoz vardı içinde) ve bir bardak şekersiz açık çay
Ara öğün: Bir tane portakal

labfaresi hala düzelememiş olmana üzüldüm bu arada sabah 1haşlanmış yumurta 3-4 zeytin peynir 1 bardak çay ve 1 dilim ekmek yedim öğlen pilav ve kuru fasülye yedim (tabldot) akşam da taze fasülye yoğurt ve biraz salata yedim ara öğünde de armut yicem

bugunku menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1kk peynir
bir kaç çatal kahvaltılık sos
yarım dilim çavdar ekmeği
yeşil çay

Öğlen:1 kase tarhana çorbası
közlenmiş patlıcan salatası

Ara: Yeşil çay

Akşam:Balık ve salata
küçük bir dilim un helvası

birazdan yeşil çayımı içicem,bugün sabah ve akşam 1 er saat yürüyüş yaptım ve iki litre su içtim :)

Iyi aksamlar hanimlar ben de bugunku menumu yazayim
Sabah kahvaltisi: 2 yumurta, kibrit kutusu buyuklugunde peynir, bitki cayi
Oglen: az sehriye corbasi izgara kofte yogurt havuc salata
6 gibi: 5-6 badem
Aksam: firinda kofte patates havuc, havuc salata
Birazdan sporumu yapicam 1 saat kadar

Gizembusra ogle menun de aksam menu nde harika yemek yedigim halde canim cekti ya.. patlican salatasini nasil yaptin?

gizembusra ben de yapcam yarın akşam canım çekti valla :)

Ayrıca kızlar hepinize çookk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Menüm de şöyle:
Öğlen: 7-8 tane ev yapımı köfte, salata, ayran bir dilim ekmek
Ara öğün 10 tane çubuk, 1 kutu süt
Akşam: Semiz otu salatası içine çok az zeytin yağı da ekledim, bir kupa domates çorbası, bir porsiyon yağsız ton balığı, bir dilim ekmek

Yatmadan evvel de bir meyve ile bir bardak süt içeceğim.

Yalnız bugün hiç su içemedim desem yeridir. Bir de ayağıma bakmadım gittim fitness'a. Koç özel olarak ilgilendi sağolsun. Yavaş yavaş canımı yakmadan yaptık sporumuzu :)

bu akşam oldu bakalım bu hafta her gün gitmeyi düşünüyorum. geçen hafta ne haltlar yedim bir bilsen diyeti resmen unuttum. zayıflamam lazım

menüleriniz hakikaten rayına girmeye başlamış. inşallah çok güzel olacağız hep beraber kızlarrrrr

kaçamak olarak say canım telafi edersin haftaya pazartesi tartılcm bende inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…