96'dan 70'e gidiyorum. Gelmek İsteyen Var mı?

merhaba kızlaaar kimler burda :) bugün ara öğünde bir elma ve beş tane mercimek köftesi yedim
akşam: Bir kase yoğurtlu bakla ve salata
bugün çok yağmur vardı yürüyüşe çıkamadım ama evde leslie 3 miles yaptım 46 dakika :)

Merhaba hanimlar cuma yaklasti..:KK49:
Gzmbusra bugunku menunu cok begendim adeta canim cekti
Ben de bugun kahvaltida bitki cayi 5 6 tane ceviz 1 tatli kasigi da fistikezmesi yedim onj yapmamaliydim ama canim cok cekmistio_O
Oglen yarin kepce mercimek corba, yagsiz tuzsuz hatta eser miktarda salcali kapuska, 1 kase cacik bi kasik kadar da kisir yedim
Aksama zeytinyagli kabak yemegim var yanina da yogurt

seninde menün güzelmiş canım :) sanki hiç kilo verememiş gibi hissediyorum yarın mate çayı almaya gidicem kilo vermede çok etkiliymiş :)

Ben de haftasonu yesilcay alcaktim, hergun sallama yapiyorum ise yaradigini pek te sanmiyorum ama idare ediyorum

yapraklılar daha etkili oluyomuş canım ama mateule yeşil çayı karıştırınca dahada etkili oluyomuş

Oldu ondan da bakayim o vakit.
Eskiden tomurcuk aliyodum daha guzel kokuyodu bulabilirsem oyle alixam

hmyr-19

hep böyle moralli ol...yeter ki diyeti bırakmayalım...istikrar en önemli şey şey...bu sefer hepimiz başarıcaz..bu forum olayı çok motive ediyor...her gün gizem ne yemiş...labfaresi ne yemiş ...kim yeşil çay içmiş...bakıyorum...

selam kızlar:) durumlar nasıl :) bugün menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 zeytin bi kaç çatal peynir,marul domates
öğlen:bir kase mercimek çorbası ve salata
akşam:yarım kase yoğurtlu bakla ve acı biber turşusu ,bitanede mercimek köftesi
bugün sabah ve akşam toplam 1 saat 45 dk yürüyüş yaptım :)

sabah çay ve yarım simit ara öğünlerimde elma yedim öğlen pilavla bezelye yemeği akşamda bezeyle yemeği yoğurt ve birkaç yaprak sarma yedim (tatlı kaçamağı yaptım az önce pişman oldum birazcık :KK43: su da 3 litre içtim bugün abarttım mı suyu sizce ?

Merhaba hanimlar
Bugun sabah kahvalti hazirlayamadim aksam komsumun getirdigi sutlu bi tatli vardi ondan yedim ve bitki cayi ictim
Oglen tavuk sote yarim kepce tarhna corbasi havuc salata ve bir kase yogurt yedim.
Aksam canim bisey istemiyor belki elma yerim.

Hanimlar neredesiniz yoksa herkes kacamak mi yapiyor benim gibi:KK53:
ne yiyisun bakalım .....jun_misugi ....birzcık kaçamaktan bişey olmaz kalorisi hesabı yap sadece.....

bu arada fzla suyun ne zararı var acaba...hiç duymamıştım böyle bişey...benim yeşil çayla beraber günlük 3,5 litreyi geçiyodur tükettiğim su....

Fazla su alinca fazla su atiyosun bobrekler suyu filtreliyor fazla su icmek semek bu organciklarin fazla mesai yapmasi demek.
Ayiptir soylemesi bugun hicbir ogunum duzgun olmadi aksamdan umutluyum dicem de aksama da misafirlige gitcez ac kurt gibi saldiriyorum bi tane yesem ya normal insanlar gibi:KK1:

X