• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

95 yaşındaki cezaevine girdi...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Elazığ'da eşine bastonla vurup yaraladığı için cezaevine giren 95 yaşındaki Mehmet Akgül'ün yakınları, yaşlı adamın affedilmesini ya da cezasının ev hapsine dönüştürülmesini istiyor
Sitene Ekle
95-yasindaki-cezaevine-girdi--6568817.Jpeg

Elazığ'da eşine bastonla vurduğu için cezaevine giren 95 yaşındaki Mehmet Akgül'ün yakınları, yaşlı adamın affedilmesi ya da cezasının ev hapsine dönüştürülmesi için yardım bekliyor.

Akgül'ün torunu Mithat Karadaban (45) yaptığı açıklamada, 2 yıl önce yaşanan tartışma sırasında dedesinin bastonla ninesi Mürşide Akgül'ü (92) yaraladığını söyledi.

Olayın ardından dedesinin Elazığ 2. Asliye Ceza Mahkemesinde "basit yaralama" suçundan açılan kamu davasında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldığını ifade eden Karadaban, bu cezanın yargıtay tarafından da onandığını dile getirdi.

Mehmet Akgül'ün cezaevine girdiği gün rahatsızlandığını ve ardından tedavi için götürüldüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını anlatan Karabadan "Dedem tedavisinin ardından hapishaneye dönecek. Allah rızası için Cumhurbaşkanımızın affına sığınıyoruz. Onu affetmesini istiyoruz. Ninem bu olaydan sonra bir hafta hastanede yattı. Sonra çıktı, evine geldi. Hiçbir şeyi yoktu. Bir süre sonra da vefat etti ancak ölümü darbeye bağlı değildi. Ölüm raporu da elimizde yaşlılığa bağlı hayatını kaybetti'' ifadesini kullandı.

Kızı Reşide Karadaban ise babasının bakacak kimsesi olmadığını dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan af istiyoruz. Olmazsa ev hapsine dönüştürsünler. Babam iki baston ile ancak geziyor. Allah rızası için babamı affetsinler'' dedi.

Babasının çok yaşlı olduğunu ve sürekli ağladığını sözlerine ekleyen Karadaban, ''Babam çok üzülüyor ve pişman olmuş. 'O benim 75 yıllık eşimdi' diyor. Çok üzülüyor ama iş işten geçmiş'' diye konuştu.
http://www.milliyet.com.tr/95-yasindaki-cezaevine-girdi--gundem-2187256/

Dede 2 bastonla anca geziyormuş ama nineyi yaralamaya gelince aslan kesilmiş.Yaşlılara özel hak olmuş olsa,o zaman herkes yaşlılara yaptırır suçları.2 yıl önce yaralamış ama şimdi ceza alıyor:KK64:.Demek o yüzden yakınları fazla tepki göstermiyorlar.

Dede 2 bastonla anca geziyormuş ama nineyi yaralamaya gelince aslan kesilmiş.Yaşlılara özel hak olmuş olsa,o zaman herkes yaşlılara yaptırır suçları.2 yıl önce yaralamış ama şimdi ceza alıyor:KK64:.Demek o yüzden yakınları fazla tepki göstermiyorlar.
kadın yıllarca kahrını çekmiş birde nineyi tartaklıyor,bu insanoğluna yaranılmaz:KK12:

Cumhurbaşkanının af yetkisi var bu gibi konularda. Yaşlılara özel durum olabiliyor. Dava yeni sonuçlanmıştır büyük ihtimalle.
Dedeye içerde öl demişler resmen.

Cumhurbaşkanının af yetkisi var bu gibi konularda. Yaşlılara özel durum olabiliyor. Dava yeni sonuçlanmıştır büyük ihtimalle.
Dedeye içerde öl demişler resmen.[/QUOTE

Züğürt Ağadaki dedeye benzettim dedeyi.Affedildikten sonra ben garı istiyem demesin:KK64:

Yapar mı yapar vallaa 93de dövmeye bastonla dövmeye gücü olan 95te yeni hatun alacak performansı da bulur :KK53:

Beter olsun acımadım dedeye , mümkümse hapishanede ölsün , yoksa bu gelinleride döver ,
kadına değer vermediği her halinden belli

Beter olsun acımadım dedeye , mümkümse hapishanede ölsün , yoksa bu gelinleride döver ,
kadına değer vermediği her halinden belli
kim bilir nineyi ne kadar tartakladı kolayına hapse atmazlar bizde:KK64:

Eşi vefat etmiş inşallah hakkını helal etmiştir..kınadım hoş değil, ne verdiniz alamıyorsunuz şu kadınlardan allah aşkına!!
yaş olmuş 95 zaten mecali kalmamış adamın ne ceza evi yahu buda adalet mi?

eşide 92 yaşındaymış, hapse girer girmez hastaneye kaldırmışlar dedeyi, bence ev hapsi verilebilir

Hak etmiş kesin bunun hanımı hasta oldu ama bu dede kusursuz hizmet bekledi , kadın yapmayınca , sopayı kafasına geçirdi , günümüzde yaşlı olupta koca dayağı yiyen kadın çok , kadına döveni acımıyacaksın , aslında
eşide 92 yaşındaymış, hapse girer girmez hastaneye kaldırmışlar dedeyi, bence ev hapsi verilebilir

Huzurevinde tontiş bir çiftimiz vardı. Amca almanyada bir üniversitede profesörmüş, teyze de yine orada bir şirkette genel müdür yardımcısı. Amca felçli teyze alzheimerlı. O felçli haliyle zar zor oturabilirken yanında oturan karısına sağlam koluyla pata küte girişiyordu, araya zor giriyorduk. Bu da o hesap olmuş, 7 de neyse 70te de o...

Bu haberi tvde izledim şuanda

Olay çok daha rezalet
Dede gitmiş, karımdır hem severimde hem döverimde demiş

Kızları çıkmış, babamdır yapar gibisinden konuşuyor.

Kadının yeri yok böyle ailelerde. Kızı bile annesine yapılanı normal karşılıyor. Ne beklenir ki

Bu haberi tvde izledim şuanda

Olay çok daha rezalet
Dede gitmiş, karımdır hem severimde hem döverimde demiş

Kızları çıkmış, babamdır yapar gibisinden konuşuyor.

Kadının yeri yok böyle ailelerde. Kızı bile annesine yapılanı normal karşılıyor. Ne beklenir ki

hadi ya yok artık, analarını harcamışlar ha, miras büyük herhalde, günahları boynuna, tahmin ediyorum sadece...

Hak etmiş kesin bunun hanımı hasta oldu ama bu dede kusursuz hizmet bekledi , kadın yapmayınca , sopayı kafasına geçirdi , günümüzde yaşlı olupta koca dayağı yiyen kadın çok , kadına döveni acımıyacaksın , aslında

valla ne insanlar ne sebeplerden salıveriliyor mesela: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...izden_tutuklanan_Huseyin_Uzmez_e_tahliye.html

ona bakınca bu dede bence hapis cezasını evde çekebilir

he tabii ki karısına vurmakta haksız ama insan 100 yaşında olunca acıyor işte...

hadi ya yok artık, analarını harcamışlar ha, miras büyük herhalde, günahları boynuna, tahmin ediyorum sadece...

İşte dede aslında sırtına vuracakmış da, kafasına denk gelmiş

Özürleri kabahatlerinden büyük

Ya tamam hata yapmis ama tecavuzculerle, adam oldurenlerle ayni cezayi almasi!. Her gun dayaklar atip tehditler savuranlarin hapishaneye girmedigi bu ulkede bu dedeye bu ceza verilir mi Allah askina? Adalete bak ya dedeye isliyo...

Back