Evet canım ya malesef uzun dönem benimki kutahyada yapıyor. Amin Allah hepimize sabır versin sonu güzel olcak inşallah..
Meraba canim hosgeldin benim nisanlimda kutahyada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ya malesef uzun dönem benimki kutahyada yapıyor. Amin Allah hepimize sabır versin sonu güzel olcak inşallah..
Meraba canim hosgeldin benim nisanlimda kutahyada
Hosbulduk canım yeni gitti benmki bir haftayı anca geçirdik![]()
Benimkide yeni canim 2 hafta ya girdik belki arkadas cikar benimkiyle seninki :) cok zor geciyo diyo surekli egitim yapiyolarmis hafta sonuda dahil
Bu Hafta sonu bile yaptilar bugun aramadi bile hicbelki bizde onlarin sayesinde arkadas oluruz
![]()
Benimki bu hafta sonu bostu yapmadilar hava kötü diye. Arayabiliysn orayi o bizi aradiklari nolardan not aliyolarmis orda aradi diye.evet canm valla oluruz arkadaş:)
Ben bugun 3 defa aradim canim birisinde yemekte dediler digerinde mesguldu ama sanirim o notlari pek kale almiyolar digerinde de yazdilar ama kaldi ole geri donen olmadi bu arada canim ben ozge kocaelinde yasiyorum
Bncede almıyorlar bn aradigimdada ters konustu telefonu acan.ama merak ediyo insan iste.memnun oldm canm:) bnde pelin izmirden
Aynen bagirarak konusuyolar bbende ters konustum sanirim ondan not almadilar dedigin gibi meraktan oluyorum . Canim seninki kacinci boluk kacinci kogus eger arkadas olmadilarsa olsunlar
9.bolukte canm bnmki.bakalim usta birlikleri nereye cikcak.ne zmana kadr orda seninki
Benimkiside 3 bolukte canim bu ayin 28 de yemin toreni sonra geliyor izne 8 gunluk o zaman belli olucak sanirim nereye cikacagi subatin 7 sinde gitti 28 de gelicek allah nasip ederse insallah son 10 gunumuz kaldi gormeme
Bnmde 7snde gitti canm ayni 28inde yemin toreni var ama martin 30una kadar orda kalcak egitim olckmis bnm gormeme daha cok var malesef![]()
Gitmicekmisin canim yemin torenine . Benimki sofor oldu canim o yuzden boyle erken donuyor ben gidicem allahin izniyle bi aksilik cikmazsa kayinvalidemlerle bakalim
Az once konustum askimla karismis sanirimorda ortalik ordaki askerler arayan bayanlara sarkiyolarmis olur olmadik seyler diyolarmis ben aramadan arama dedi bana cok sinirliydi . Ne erkekler var ya bende cok sinirlendim
Daha neler yaa olcak is degil
Cok sasirdim bende onlarin anasi bacisi yok sanki aramaya korkar oldum artik valla
Az once konustum askimla karismis sanirimorda ortalik ordaki askerler arayan bayanlara sarkiyolarmis olur olmadik seyler diyolarmis ben aramadan arama dedi bana cok sinirliydi . Ne erkekler var ya bende cok sinirlendim